MKB Finanz Veenendaal

Alles onder 1 dak bij MKB Finanz

×
Ga terug naar het overzicht

Nieuwe brochure

We zijn hartstikke trots op onze mooie, nieuwe brochure. Ken je ons nog niet, dan mag je er een. Ken je ons wel? Dan ook! We maken het je graag gemakkelijk, want als je op dit plaatje klikt. Dan kun je door onze digitale brochure scrollen. Alles onder 1 dak bij MKB Finanz. Kijk rustig rond op onze website. Of nog leuker: neem contact met ons op. Hopelijk tot snel!

De voordelen van één aanspreekpunt

Het één kan niet los worden gezien van het ander. Als het gaat om de koop van een woning, gaat het tegelijk over het afsluiten van een hypotheek. En bij het berekenen van jouw maximale hypotheek gaat het over inkomen uit onderneming en toets inkomen. En de basis voor het bepalen van het toets inkomen zijn de resultaten van jouw onderneming. En de resultaten van de onderneming zeggen iets over de financiële gezondheid. En de financieringsstructuur geeft belangrijke informatie over de financiële gezondheid van jouw onderneming. Een goede financiering is het bloed dat door de aderen van jouw onderneming stroomt. En zo is de cirkel weer rond. Regel zowel jouw zakelijke als privé financiering makkelijk en vertrouwd bij MKB Finanz en MKB Hypotheken. Waar je ook naartoe wilt met jouw onderneming of de dromen in jouw privéleven; met een financiële sparringpartner naast je gaat het vlotter. Wij vertellen je er graag meer over in een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Samen kijken we vooruit. Op het moment dat je ontdekt dat een financiering nodig is, is het eigenlijk al te laat en sta je met 1-0 achter.

Wij helpen je vooruitdenken met opties

Veel ondernemers laten zich vaak leiden door de waan van de dag. Ze hebben het behoorlijk druk met het uitvoeren van hun werkzaamheden, het aansturen van mensen, binnenhalen van opdrachten en managen van alles wat daar bij komt kijken. De administratie is meestal wel op orde, maar veel tijd en ruimte om vooruit te kijken is er niet. Terwijl die aandacht cruciaal is voor de toekomst van een onderneming. Aan de bijbehorende financiering wordt vaak pas te laat gedacht. Belangrijk om te weten waar je staat, waar jij en jouw bedrijf naartoe gaan en wat dat betekent voor de financiering. Als je een helder plan hebt, kun je heel gericht stappen zetten en bijtijds bedenken welke investeringen je wilt en moet doen. Het geeft je ook de kans om de verschillende financieringsvormen te verkennen en te ontdekken welke vorm of combinatie het beste voor jou werkt. Jij als ondernemer wordt voorzien van een totaaladvies waarbij jouw zakelijke en privébelangen optimaal in balans worden gebracht. Alle financieringen onder 1 dak. Door onze vele contacten met ondernemers merken wij dat ons alles-onder- één-dak principe iedereen erg aanspreekt en gewaardeerd wordt. Wij zijn thuis op het gebied van zakelijke en privé financieringen. Makkelijk, toch?!

Sparringpartner voor zowel zakelijk als privé

Bij ons kun je rekenen op een persoonlijke sparringpartner die meekijkt met jouw onderneming. Wij staan als jouw vaste partner naast je en wij adviseren en ondersteunen waar nodig. Wij signaleren verbeterkansen en nieuwe mogelijkheden en delen deze actief met jou. We ondersteunen ondernemers bij al hun vraagstukken op financieel en bedrijfsorganisatorisch gebied. Bij elke fase van de onderneming alsook in jouw privéleven zorgen we voor gedegen advies, betrouwbare ondersteuning én verrassende oplossingen. Of het nu zakelijk gaat om groeien, inkopen, overnemen, verkopen, uitbreiden, verdiepen, innoveren of consolideren. Of in privé. Elke ondernemer:

  • Moet net zo makkelijk een huis kunnen kopen als niet-ondernemers
  • Hoort privé optimaal te profiteren van het ondernemerschap
  • Moet toegang hebben tot een netwerk van ondernemers
  • Hoort ondersteund te worden in het streven naar duurzaam leven en ondernemen
  • Moet goed advies krijgen over vermogen
  • Verdient een goede oude dag

We zijn zelf ook ondernemers -ieder in ons eigen vakgebied- en kennen het klappen van de zweep. We bieden bedrijfsadvies vanuit het hoofd en het hart om ondernemers en zijn/haar onderneming vooruit te helpen. Wij hebben met elkaar een goed en waardevol netwerk opgebouwd dat we graag met je delen.

Ga terug naar het overzicht

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

MKB Finanz heeft ons perfect geholpen, ze gaan net zo lang door totdat het resultaat is bereikt. Dank voor alles en zeker tot de volgende keer :)
Rob Vreeken
Rob Vreeken
2023-11-22
MKB Finanz heeft ons uitstekend geholpen met het vinden van de juiste hypotheek. Door de persoonlijke aanpak helpen ze snel met het vinden van de juiste financiering. Door het brede aanbod was onze hypotheek snel voor elkaar en hebben we een mooi bedrijfspand aan kunnen schaffen!
Yori Van Diest
Yori Van Diest
2023-11-21
Krijn en Oscar hebben voor ons de financiering geregeld voor ons bedrijfspand, het was kort dag, de koop moest snel geregeld worden omdat er kapers op de kust waren. Hierdoor was het nodig dat Krijn en Oscar snel zouden handelen en er kort op zouden zitten. Dat hebben ze gedaan! Inmiddels is de financiering rond en is de fundering voor ons pand gelegd. We gaan dit vieren, dank Krijn en Oscar! Peter ter Maaten Ingenio Elektrotechniek BV
Peter Ter Maaten
Peter Ter Maaten
2023-10-25
Prettige club om zaken mee te doen. Zeker geen 9:00 to 17:00 mentaliteit. Pakken door totdat de financiering naar tevredenheid geregeld is.
Armand Bergsma
Armand Bergsma
2023-08-24
Krijn en Oscar, hartelijk dank voor jullie kundige begeleiding! Top Service.
Laurens Doude van Troostwijk
Laurens Doude van Troostwijk
2023-06-21
Ons Eerste pand gekocht hopelijk met volg! Had niet verwacht dat alles zo eenvoudig kon zijn/lopen! Wel een groot succes en dank aan Krijn. Ik en mijn man met open hart Krijn wat ben jij goed in je vak! En Uiteraard ook een zeer prettige persoonlijkheid. Wij zijn geweldig geholpen helder advies en meteen actie. Altijd antwoord op vragen, en gelijk! Dank voor al het tijd die je hebt genomen voor ons. Wij weten je te vinden. Zeker een aanrader!
Fatma Eken
Fatma Eken
2023-05-12
Zoooooo trots op ons! Dankjewel voor de samenwerking, jullie advies, voor het geduld en voor het meedenken. Zelf ben ik contact gekomen met MKB Finanz door mijn accountant, maar wie een review lezer is.. Onze wens is uitgekomen door de samenwerking met Quido en Oscar. Mooie dag, Daantje
Loena
Loena
2023-03-29
Een zeer deskundig bedrijf! Met behulp van Quido en Oscar heb ik de financiering rond kunnen maken voor de overname van een kaasspeciaalzaak. Zeer tevreden over het resultaat!
Jasper Maes
Jasper Maes
2023-03-18
Voor duidelijk en goed advies over financiering moet je bij MKB Finanz zijn. Zeer persoonlijk, meedenkend en scherp. Ze zetten graag een stapje extra. We zouden hen dan ook van harte aanbevelen bij andere ondernemers.
Daphne Jansen
Daphne Jansen
2023-03-02
Krijn is de juiste persoon waarbij je moet zijn als het gaat over advies en financiering. Hij heeft kennis van zaken en geeft een perfecte service!
Elroy Trommelen
Elroy Trommelen
2022-11-10

MKBF Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team

Onze experts

Krijn, Oscar en Quido staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbfinanz.nl