Financieel adviseur Amersfoort

MKB Finanz

Financieel adviseur Amersfoort

Elk financieel advies start met jouw verhaal. Wat heeft geleid tot dit idee, hoe ziet je huidige financiële situatie eruit en wat zijn je doelen? Een cruciale vraag is of een financiering echt nodig is, of dat er wellicht andere opties zijn. Ons team van financieel adviseurs nabij Amersfoort is gespecialiseerd in bedrijfsfinancieringen en ondernemershypotheken, waardoor je alles onder één dak hebt. Met meer dan 55 financieringspartners kunnen we vrijwel altijd de perfecte oplossing voor jou vinden.

Bedrijfsfinanciering Adviesgesprek
×
Lokale kennis

Lokale kennis
Wij zijn jouw specialisten uit de regio

Icoon Vast aanspreekpunt

Vast aanspreekpunt
Efficiëntie in het proces

Financieringen

Zakelijk en privé financieringen
Alles onder één dak

Onafhankelijk advies Amersfoort

Financieel adviseur Amersfoort

Onafhankelijk advies

Wij streven naar het bieden van onbevooroordeeld financieel advies om de meest geschikte financiële oplossingen voor onze klanten te vinden. Dit is van groot belang in het complexe landschap van financieringsmogelijkheden. Ons advies omvat diverse mogelijkheden, zoals traditionele bankleningen, investeerders, crowdfunding, kredietlijnen, factoring en gespecialiseerde zakelijke leningen. De juiste keuze voor een financieringsvorm is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het beoogde doel, de financiële positie van de onderneming en de bereidheid om risico’s te nemen. We zijn beschikbaar om je te begeleiden bij het evalueren van deze opties en het kiezen van een financiële strategie die het beste aansluit bij jouw specifieke behoeften en doelen.

Neem contact op

Hoe gaan we te werk

Financieel adviseur Amersfoort

Hoe gaan we te werk

Voor MKB-ondernemers kan het verkrijgen van bedrijfsfinanciering, voor bijvoorbeeld een bedrijfspand, werkkapitaal of bedrijfsovername financieren, een tijdrovend en onzeker proces zijn. Bovendien vragen ondernemers vaak financiering aan bij verschillende partijen, waardoor informatie op uiteenlopende manieren moet worden verstrekt. Het aanvraag- en reguleringsproces van bedrijfsfinanciering blijkt vaak uitdagend te zijn. Bij MKB Finanz nemen onze financiële experts graag de tijd om samen met jou je wensen en behoeften te bespreken. Daarbij heb je altijd een vast contactpersoon, wel zo persoonlijk.

Hoe werkt het?

Review Boekhandel Los

 Review sterren

Bedrijfsovername financieren

Jan-Willem

“Goede begeleiding en de juiste contacten zijn onmisbaar bij een bedrijfsovername en de financiering daarvan. Krijn heeft me geweldig geholpen en beschikt over een groot netwerk, waardoor alles binnen afzienbare tijd rond was.”

We staan voor je klaar

Financieel adviseur Amersfoort

Wij staan voor je klaar

Naast hulp bij bedrijfsfinanciering en hypotheekadvies bieden we een breed scala aan andere financiële adviesdiensten. Ons team heeft diverse specialisaties, waardoor we deskundig advies kunnen bieden voor vrijwel elke financiële situatie, waaronder financiën regelen bij scheiding, verminderen van maandelijkse uitgaven, ondernemershypotheken, aan- en verkoop van vakantie- en verhuurwoningen, waardebepaling van je huidige woning, verhuisopties, en belastingvrije schenkingen aan bijvoorbeeld je kinderen. Of je ons kantoor persoonlijk bezoekt of de voorkeur geeft aan video-advies, we staan klaar om je op een persoonlijke manier te begeleiden en je volledig te informeren na het eerste gesprek.

Neem contact op

Andere financiële vragen?

Financieel adviseur Amersfoort

Andere financiële vragen

Naast bedrijfsfinancieringen en hypotheekadvies kun je ook bij ons terecht voor ander financieel advies. We begrijpen het belang van gemak en expertise, zodat je niet steeds naar verschillende kantoren hoeft te gaan voor financiële vragen. Daarom hebben we elk onze eigen specialisatie en kunnen we deskundig financieel advies bieden voor bijna elke situatie, zoals het regelen van financiën bij scheiding, het verlagen van maandelijkse lasten, het regelen van een hypotheek voor ondernemers, de aankoop van een vakantiehuis of verhuurwoning, het bepalen van de waarde van je huidige woning en verhuisopties, en het plannen van (belastingvrije) schenkingen aan bijvoorbeeld je kinderen. Of je nu persoonlijk langskomt op ons kantoor of de voorkeur geeft aan video-advies, we staan klaar om je op een persoonlijke manier te begeleiden. Na het eerste gesprek ben je al op de hoogte van de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

MKB Finanz heeft ons perfect geholpen, ze gaan net zo lang door totdat het resultaat is bereikt. Dank voor alles en zeker tot de volgende keer :)
Rob Vreeken
Rob Vreeken
2023-11-22
MKB Finanz heeft ons uitstekend geholpen met het vinden van de juiste hypotheek. Door de persoonlijke aanpak helpen ze snel met het vinden van de juiste financiering. Door het brede aanbod was onze hypotheek snel voor elkaar en hebben we een mooi bedrijfspand aan kunnen schaffen!
Yori Van Diest
Yori Van Diest
2023-11-21
Krijn en Oscar hebben voor ons de financiering geregeld voor ons bedrijfspand, het was kort dag, de koop moest snel geregeld worden omdat er kapers op de kust waren. Hierdoor was het nodig dat Krijn en Oscar snel zouden handelen en er kort op zouden zitten. Dat hebben ze gedaan! Inmiddels is de financiering rond en is de fundering voor ons pand gelegd. We gaan dit vieren, dank Krijn en Oscar! Peter ter Maaten Ingenio Elektrotechniek BV
Peter Ter Maaten
Peter Ter Maaten
2023-10-25
Prettige club om zaken mee te doen. Zeker geen 9:00 to 17:00 mentaliteit. Pakken door totdat de financiering naar tevredenheid geregeld is.
Armand Bergsma
Armand Bergsma
2023-08-24
Krijn en Oscar, hartelijk dank voor jullie kundige begeleiding! Top Service.
Laurens Doude van Troostwijk
Laurens Doude van Troostwijk
2023-06-21
Ons Eerste pand gekocht hopelijk met volg! Had niet verwacht dat alles zo eenvoudig kon zijn/lopen! Wel een groot succes en dank aan Krijn. Ik en mijn man met open hart Krijn wat ben jij goed in je vak! En Uiteraard ook een zeer prettige persoonlijkheid. Wij zijn geweldig geholpen helder advies en meteen actie. Altijd antwoord op vragen, en gelijk! Dank voor al het tijd die je hebt genomen voor ons. Wij weten je te vinden. Zeker een aanrader!
Fatma Eken
Fatma Eken
2023-05-12
Zoooooo trots op ons! Dankjewel voor de samenwerking, jullie advies, voor het geduld en voor het meedenken. Zelf ben ik contact gekomen met MKB Finanz door mijn accountant, maar wie een review lezer is.. Onze wens is uitgekomen door de samenwerking met Quido en Oscar. Mooie dag, Daantje
Loena
Loena
2023-03-29
Een zeer deskundig bedrijf! Met behulp van Quido en Oscar heb ik de financiering rond kunnen maken voor de overname van een kaasspeciaalzaak. Zeer tevreden over het resultaat!
Jasper Maes
Jasper Maes
2023-03-18
Voor duidelijk en goed advies over financiering moet je bij MKB Finanz zijn. Zeer persoonlijk, meedenkend en scherp. Ze zetten graag een stapje extra. We zouden hen dan ook van harte aanbevelen bij andere ondernemers.
Daphne Jansen
Daphne Jansen
2023-03-02
Krijn is de juiste persoon waarbij je moet zijn als het gaat over advies en financiering. Hij heeft kennis van zaken en geeft een perfecte service!
Elroy Trommelen
Elroy Trommelen
2022-11-10

MKBF Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team

Onze experts

Krijn, Oscar en Quido staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbfinanz.nl