Financieel adviseur Veenendaal

MKB Finanz

Financieel adviseur Veenendaal

Ieder financieel advies begint met jouw verhaal. Hoe ben je tot dit idee gekomen, wat is er nu aan financiële middelen en waar wil je heen? Ons team van financieel adviseurs in Veenendaal is gespecialiseerd in bedrijfsfinancieringen en hypotheken voor ondernemers. Ideaal, zo heb je alles onder één dak. Met meer dan 55+ financieringspartners hebben wij vrijwel altijd voor jou dé oplossing.

Bedrijfsfinanciering Adviesgesprek
×
Lokale kennis

Lokale kennis
Wij zijn jouw specialisten uit de regio

Icoon Vast aanspreekpunt

Vast aanspreekpunt
Efficiëntie in het proces

Financieringen

Zakelijk en privé financieringen
Alles onder één dak

Onafhankelijk advies Veenendaal

Financieel adviseur Veenendaal

Onafhankelijk advies

Door middel van onafhankelijk financieel advies streven wij naar de beste financiële oplossingen voor onze klanten. Dit is van extra belang in het financieringslandschap met de vele mogelijkheden. Wij kunnen advies geven over traditionele bankleningen, investeerders, crowdfunding, kredietlijnen, factoring en gespecialiseerde zakelijke leningen. De keuze van de juiste financieringsvorm hangt af van verschillende factoren, zoals het doel, de financiële positie van het bedrijf en de risicobereidheid. Wij kunnen je helpen bij het evalueren van deze opties en het selecteren van de meest geschikte financiële strategie die past bij jouw specifieke behoeften en doelen.

Neem contact op

Hoe gaan we te werk

Financieel adviseur Veenendaal

Hoe gaan we te werk

Het aanvragen van bedrijfsfinanciering, zoals een bedrijfspand, werkkapitaal of bedrijfsovername financieren, kan voor MKB-ondernemers een tijdrovend proces zijn, met een onzekere uitkomst. Bovendien komt het vaak voor dat ondernemers financiering aanvragen bij meerdere partijen, wat resulteert in het aanleveren van informatie op verschillende manieren. Het aanvragen en regelen van bedrijfsfinanciering blijkt vaak uitdagend te zijn. De financiële experts van MKB Finanz nemen graag de tijd om samen met jou jouw wensen en behoeften te bespreken. Daarbij heb je altijd een vast contactpersoon, wel zo persoonlijk.

Hoe werkt het?

Review Boekhandel Los

 Review sterren

Bedrijfsovername financieren

Gerard

“Goede begeleiding en de juiste contacten zijn onmisbaar bij een bedrijfsovername en de financiering daarvan. Krijn heeft me geweldig geholpen en beschikt over een groot netwerk, waardoor alles binnen afzienbare tijd rond was.”

We staan voor je klaar

Financieel adviseur Veenendaal

Wij staan voor je klaar

Bij MKB Finanz begrijpen we het belang van vertrouwen bij het bekijken van je financiële situatie. Daarom staan we jou bij met een ervaren adviseur die jouw situatie begrijpelijk maakt. Onze financiële blik omvat persoonlijke gesprekken, het onderzoeken van mogelijkheden, het opstellen van een rapport, het bieden van inzicht in je financiële ruimte en aanvullende ondersteuning waar nodig. We vertalen complexe financierings- en hypotheekinformatie naar een begrijpelijke taal. Zo kun jij weloverwogen keuzes maken op basis van volledige informatie. Wil je meer weten?

Neem contact op

Andere financiële vragen?

Financieel adviseur Veenendaal

Andere financiële vragen

Naast bedrijfsfinancieringen en hypotheekadvies kun je ook bij ons terecht voor ander financieel advies. We begrijpen het belang van gemak en expertise, zodat je niet steeds naar verschillende kantoren hoeft te gaan voor financiële vragen. Daarom hebben we elk onze eigen specialisatie en kunnen we deskundig financieel advies bieden voor bijna elke situatie, zoals het regelen van financiën bij scheiding, het verlagen van maandelijkse lasten, het regelen van een hypotheek voor ondernemers, de aankoop van een vakantiehuis of verhuurwoning, het bepalen van de waarde van je huidige woning en verhuisopties, en het plannen van (belastingvrije) schenkingen aan bijvoorbeeld je kinderen. Of je nu persoonlijk langskomt op ons kantoor of de voorkeur geeft aan video-advies, we staan klaar om je op een persoonlijke manier te begeleiden. Na het eerste gesprek ben je al op de hoogte van de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

MKB Finanz heeft ons perfect geholpen, ze gaan net zo lang door totdat het resultaat is bereikt. Dank voor alles en zeker tot de volgende keer :)
Rob Vreeken
Rob Vreeken
2023-11-22
MKB Finanz heeft ons uitstekend geholpen met het vinden van de juiste hypotheek. Door de persoonlijke aanpak helpen ze snel met het vinden van de juiste financiering. Door het brede aanbod was onze hypotheek snel voor elkaar en hebben we een mooi bedrijfspand aan kunnen schaffen!
Yori Van Diest
Yori Van Diest
2023-11-21
Krijn en Oscar hebben voor ons de financiering geregeld voor ons bedrijfspand, het was kort dag, de koop moest snel geregeld worden omdat er kapers op de kust waren. Hierdoor was het nodig dat Krijn en Oscar snel zouden handelen en er kort op zouden zitten. Dat hebben ze gedaan! Inmiddels is de financiering rond en is de fundering voor ons pand gelegd. We gaan dit vieren, dank Krijn en Oscar! Peter ter Maaten Ingenio Elektrotechniek BV
Peter Ter Maaten
Peter Ter Maaten
2023-10-25
Prettige club om zaken mee te doen. Zeker geen 9:00 to 17:00 mentaliteit. Pakken door totdat de financiering naar tevredenheid geregeld is.
Armand Bergsma
Armand Bergsma
2023-08-24
Krijn en Oscar, hartelijk dank voor jullie kundige begeleiding! Top Service.
Laurens Doude van Troostwijk
Laurens Doude van Troostwijk
2023-06-21
Ons Eerste pand gekocht hopelijk met volg! Had niet verwacht dat alles zo eenvoudig kon zijn/lopen! Wel een groot succes en dank aan Krijn. Ik en mijn man met open hart Krijn wat ben jij goed in je vak! En Uiteraard ook een zeer prettige persoonlijkheid. Wij zijn geweldig geholpen helder advies en meteen actie. Altijd antwoord op vragen, en gelijk! Dank voor al het tijd die je hebt genomen voor ons. Wij weten je te vinden. Zeker een aanrader!
Fatma Eken
Fatma Eken
2023-05-12
Zoooooo trots op ons! Dankjewel voor de samenwerking, jullie advies, voor het geduld en voor het meedenken. Zelf ben ik contact gekomen met MKB Finanz door mijn accountant, maar wie een review lezer is.. Onze wens is uitgekomen door de samenwerking met Quido en Oscar. Mooie dag, Daantje
Loena
Loena
2023-03-29
Een zeer deskundig bedrijf! Met behulp van Quido en Oscar heb ik de financiering rond kunnen maken voor de overname van een kaasspeciaalzaak. Zeer tevreden over het resultaat!
Jasper Maes
Jasper Maes
2023-03-18
Voor duidelijk en goed advies over financiering moet je bij MKB Finanz zijn. Zeer persoonlijk, meedenkend en scherp. Ze zetten graag een stapje extra. We zouden hen dan ook van harte aanbevelen bij andere ondernemers.
Daphne Jansen
Daphne Jansen
2023-03-02
Krijn is de juiste persoon waarbij je moet zijn als het gaat over advies en financiering. Hij heeft kennis van zaken en geeft een perfecte service!
Elroy Trommelen
Elroy Trommelen
2022-11-10

MKBF Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team

Onze experts

Krijn, Oscar en Quido staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbfinanz.nl