Financieel adviseur Hilversum

MKB Finanz

Financieel adviseur Hilversum

Elk financieel advies begint met jouw verhaal. Wat heeft geleid tot dit idee, wat zijn je huidige financiële middelen en wat zijn je doelen voor de toekomst? Ons team van financieel adviseurs in Hilversum is gespecialiseerd in bedrijfsfinancieringen en ondernemershypotheken, waardoor je alles op één plek kunt regelen. Met meer dan 55 financieringspartners vinden wij vrijwel altijd de ideale oplossing voor jou.

Bedrijfsfinanciering Adviesgesprek
×
Lokale kennis

Lokale kennis
Wij zijn jouw specialisten uit de regio

Icoon Vast aanspreekpunt

Vast aanspreekpunt
Efficiëntie in het proces

Financieringen

Zakelijk en privé financieringen
Alles onder één dak

Onafhankelijk advies Hilversum

Financieel adviseur Hilversum

Onafhankelijk advies

Met onafhankelijk financieel advies streven we naar optimale oplossingen voor onze klanten, wat van extra belang is binnen het diverse financieringslandschap. Ons advies omvat verschillende mogelijkheden, zoals traditionele bankleningen, investeerders, crowdfunding, kredietlijnen, factoring en gespecialiseerde zakelijke leningen. De keuze van de juiste financieringsvorm is afhankelijk van diverse factoren, waaronder het doel, de financiële positie van het bedrijf en de bereidheid tot risico’s nemen. We staan klaar om je te helpen bij het evalueren van deze opties en het kiezen van een financiële strategie die het beste past bij jouw specifieke behoeften en doelen.

Neem contact op

Hoe gaan we te werk

Financieel adviseur Hilversum

Hoe gaan we te werk

Het aanvragen van bedrijfsfinanciering, of het nu gaat om een bedrijfspand, werkkapitaal of bedrijfsovername financieren, kan voor MKB-ondernemers een tijdrovend proces zijn met een onzekere uitkomst. Daarnaast gebeurt het vaak dat ondernemers bij meerdere partijen financiering aanvragen, wat resulteert in het aanleveren van informatie op diverse manieren. Het aanvragen en organiseren van bedrijfsfinanciering blijkt vaak uitdagend te zijn. De financiële experts van MKB Finanz nemen graag de tijd om samen met jou je wensen en behoeften te bespreken. Daarbij heb je altijd een vast contactpersoon, wel zo persoonlijk.

Hoe werkt het?

Review Boekhandel Los

 Review sterren

Bedrijfsovername financieren

Miranda

“Goede begeleiding en de juiste contacten zijn onmisbaar bij een bedrijfsovername en de financiering daarvan. Krijn heeft me geweldig geholpen en beschikt over een groot netwerk, waardoor alles binnen afzienbare tijd rond was.”

We staan voor je klaar

Financieel adviseur Hilversum

Wij staan voor je klaar

Bij MKB Finanz erkennen we de essentie van vertrouwen bij het evalueren van je financiële situatie. Daarom staat een ervaren adviseur voor je klaar, die jouw situatie begrijpelijk maakt. Onze benadering omvat persoonlijke gesprekken, het onderzoeken van mogelijkheden, het opstellen van een rapport, het verschaffen van inzicht in je financiële mogelijkheden, en indien nodig aanvullende ondersteuning. We vereenvoudigen complexe informatie over financiering en hypotheken, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen op basis van volledige kennis. Wil je meer informatie ontvangen?

Neem contact op

Andere financiële vragen?

Financieel adviseur Hilversum

Andere financiële vragen

Naast bedrijfsfinancieringen en hypotheekadvies bieden wij diverse andere financiële adviesdiensten. Met elk van onze eigen specialisaties kunnen we advies geven voor diverse situaties, zoals financiën regelen bij scheiding, verminderen van maandelijkse kosten, ondernemershypotheken, aankoop van vakantie- of verhuurwoningen, waardebepaling van je huidige woning, verhuisopties, en belastingvrije schenkingen aan bijvoorbeeld je kinderen. Of je nu persoonlijk ons kantoor bezoekt of de voorkeur geeft aan video-advies, we staan klaar om je op een persoonlijke manier te begeleiden. Na ons eerste gesprek ben je volledig op de hoogte van de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

MKB Finanz heeft ons perfect geholpen, ze gaan net zo lang door totdat het resultaat is bereikt. Dank voor alles en zeker tot de volgende keer :)
Rob Vreeken
Rob Vreeken
2023-11-22
MKB Finanz heeft ons uitstekend geholpen met het vinden van de juiste hypotheek. Door de persoonlijke aanpak helpen ze snel met het vinden van de juiste financiering. Door het brede aanbod was onze hypotheek snel voor elkaar en hebben we een mooi bedrijfspand aan kunnen schaffen!
Yori Van Diest
Yori Van Diest
2023-11-21
Krijn en Oscar hebben voor ons de financiering geregeld voor ons bedrijfspand, het was kort dag, de koop moest snel geregeld worden omdat er kapers op de kust waren. Hierdoor was het nodig dat Krijn en Oscar snel zouden handelen en er kort op zouden zitten. Dat hebben ze gedaan! Inmiddels is de financiering rond en is de fundering voor ons pand gelegd. We gaan dit vieren, dank Krijn en Oscar! Peter ter Maaten Ingenio Elektrotechniek BV
Peter Ter Maaten
Peter Ter Maaten
2023-10-25
Prettige club om zaken mee te doen. Zeker geen 9:00 to 17:00 mentaliteit. Pakken door totdat de financiering naar tevredenheid geregeld is.
Armand Bergsma
Armand Bergsma
2023-08-24
Krijn en Oscar, hartelijk dank voor jullie kundige begeleiding! Top Service.
Laurens Doude van Troostwijk
Laurens Doude van Troostwijk
2023-06-21
Ons Eerste pand gekocht hopelijk met volg! Had niet verwacht dat alles zo eenvoudig kon zijn/lopen! Wel een groot succes en dank aan Krijn. Ik en mijn man met open hart Krijn wat ben jij goed in je vak! En Uiteraard ook een zeer prettige persoonlijkheid. Wij zijn geweldig geholpen helder advies en meteen actie. Altijd antwoord op vragen, en gelijk! Dank voor al het tijd die je hebt genomen voor ons. Wij weten je te vinden. Zeker een aanrader!
Fatma Eken
Fatma Eken
2023-05-12
Zoooooo trots op ons! Dankjewel voor de samenwerking, jullie advies, voor het geduld en voor het meedenken. Zelf ben ik contact gekomen met MKB Finanz door mijn accountant, maar wie een review lezer is.. Onze wens is uitgekomen door de samenwerking met Quido en Oscar. Mooie dag, Daantje
Loena
Loena
2023-03-29
Een zeer deskundig bedrijf! Met behulp van Quido en Oscar heb ik de financiering rond kunnen maken voor de overname van een kaasspeciaalzaak. Zeer tevreden over het resultaat!
Jasper Maes
Jasper Maes
2023-03-18
Voor duidelijk en goed advies over financiering moet je bij MKB Finanz zijn. Zeer persoonlijk, meedenkend en scherp. Ze zetten graag een stapje extra. We zouden hen dan ook van harte aanbevelen bij andere ondernemers.
Daphne Jansen
Daphne Jansen
2023-03-02
Krijn is de juiste persoon waarbij je moet zijn als het gaat over advies en financiering. Hij heeft kennis van zaken en geeft een perfecte service!
Elroy Trommelen
Elroy Trommelen
2022-11-10

MKBF Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team

Onze experts

Krijn, Oscar en Quido staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbfinanz.nl