Financieel adviseur Ede

MKB Finanz

Financieel adviseur Ede

Elk financieel advies begint met het verhaal dat jij te vertellen hebt. Wat was de oorsprong van dit idee, wat zijn je huidige financiële middelen en waar streef je naar? Ons deskundige team van financieel adviseurs nabij Ede is gespecialiseerd in bedrijfsfinancieringen en hypotheken voor ondernemers. Dit biedt het voordeel van een alles-in-één aanpak. Met meer dan 55 partners op het gebied van financiering hebben wij vrijwel altijd dé juiste oplossing voor jou.

Bedrijfsfinanciering Adviesgesprek
×
Lokale kennis

Lokale kennis
Wij zijn jouw specialisten uit de regio

Icoon Vast aanspreekpunt

Vast aanspreekpunt
Efficiëntie in het proces

Financieringen

Zakelijk en privé financieringen
Alles onder één dak

Onafhankelijk advies Ede

Financieel adviseur Ede

Onafhankelijk advies

Met behulp van objectief financieel advies streven wij ernaar om de optimale financiële oplossingen voor onze klanten te vinden. Dit is van essentieel belang binnen het complexe landschap van financieringsmogelijkheden. Ons advies omvat een scala aan opties, waaronder traditionele bankleningen, investeerders, crowdfunding, kredietlijnen, factoring en gespecialiseerde zakelijke leningen. De juiste keuze voor een financieringsvorm hangt af van diverse factoren, zoals het beoogde doel, de financiële positie van de onderneming en de risicobereidheid. Wij staan klaar om je te assisteren bij de evaluatie van deze opties en het selecteren van een financiële strategie die het best aansluit bij jouw specifieke behoeften en doelstellingen.

Neem contact op

Hoe gaan we te werk

Financieel adviseur Ede

Hoe gaan we te werk

Het verkrijgen van van bedrijfsfinanciering, zoals een bedrijfspand, werkkapitaal of bedrijfsovername financieren, kan voor MKB-ondernemers een tijdrovend proces zijn, waarbij de uitkomst onzeker is. Bovendien is het vaak zo dat ondernemers bij meerdere partijen financiering aanvragen, waardoor informatie op verschillende manieren moet worden aangeleverd. Het proces van aanvraag en regeling van bedrijfsfinanciering blijkt vaak uitdagend te zijn. Bij MKB Finanz nemen onze financiële experts graag de tijd om samen met jou je wensen en behoeften te bespreken. Wij werken altijd met een vast contactpersoon, wel zo persoonlijk.

Hoe werkt het?

Review Boekhandel Los

 Review sterren

Bedrijfsovername financieren

Celine

“Goede begeleiding en de juiste contacten zijn onmisbaar bij een bedrijfsovername en de financiering daarvan. Krijn heeft me geweldig geholpen en beschikt over een groot netwerk, waardoor alles binnen afzienbare tijd rond was.”

We staan voor je klaar

Financieel adviseur Ede

Wij staan voor je klaar

Bij MKB Finanz erkennen we het cruciale belang van vertrouwen bij het onderzoeken van je financiële situatie. Daarom bieden we ondersteuning met een ervaren adviseur die jouw omstandigheden helder uiteenzet. Onze financiële aanpak omvat persoonlijke gesprekken, grondig onderzoek naar mogelijkheden, het opstellen van een gedetailleerd rapport, het verschaffen van inzicht in je financiële ruimte en indien nodig aanvullende ondersteuning. We zijn bedreven in het vertalen van complexe financierings- en hypotheekinformatie naar begrijpelijke taal, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen op basis van volledige informatie. Wil je meer informatie ontvangen?

Neem contact op

Andere financiële vragen?

Financieel adviseur Ede

Andere financiële vragen

Naast bedrijfsfinancieringen en hypotheekadvies bieden we een breed scala aan andere financiële diensten. Ons team heeft verschillende specialisaties, waardoor we deskundig advies kunnen geven voor diverse situaties, zoals financiën regelen bij scheiding, verlagen van maandelijkse lasten, hypotheken voor ondernemers, aan- en verkoop van vakantie- en verhuurwoningen, bepaling van woningwaarde, verhuisopties, en belastingvrije schenkingen. Of je nu persoonlijk langskomt of video-advies verkiest, we staan klaar om je op een persoonlijke manier te begeleiden, zodat je direct op de hoogte bent van de opties na ons eerste gesprek.

Veelgestelde vragen

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

MKB Finanz heeft ons perfect geholpen, ze gaan net zo lang door totdat het resultaat is bereikt. Dank voor alles en zeker tot de volgende keer :)
Rob Vreeken
Rob Vreeken
2023-11-22
MKB Finanz heeft ons uitstekend geholpen met het vinden van de juiste hypotheek. Door de persoonlijke aanpak helpen ze snel met het vinden van de juiste financiering. Door het brede aanbod was onze hypotheek snel voor elkaar en hebben we een mooi bedrijfspand aan kunnen schaffen!
Yori Van Diest
Yori Van Diest
2023-11-21
Krijn en Oscar hebben voor ons de financiering geregeld voor ons bedrijfspand, het was kort dag, de koop moest snel geregeld worden omdat er kapers op de kust waren. Hierdoor was het nodig dat Krijn en Oscar snel zouden handelen en er kort op zouden zitten. Dat hebben ze gedaan! Inmiddels is de financiering rond en is de fundering voor ons pand gelegd. We gaan dit vieren, dank Krijn en Oscar! Peter ter Maaten Ingenio Elektrotechniek BV
Peter Ter Maaten
Peter Ter Maaten
2023-10-25
Prettige club om zaken mee te doen. Zeker geen 9:00 to 17:00 mentaliteit. Pakken door totdat de financiering naar tevredenheid geregeld is.
Armand Bergsma
Armand Bergsma
2023-08-24
Krijn en Oscar, hartelijk dank voor jullie kundige begeleiding! Top Service.
Laurens Doude van Troostwijk
Laurens Doude van Troostwijk
2023-06-21
Ons Eerste pand gekocht hopelijk met volg! Had niet verwacht dat alles zo eenvoudig kon zijn/lopen! Wel een groot succes en dank aan Krijn. Ik en mijn man met open hart Krijn wat ben jij goed in je vak! En Uiteraard ook een zeer prettige persoonlijkheid. Wij zijn geweldig geholpen helder advies en meteen actie. Altijd antwoord op vragen, en gelijk! Dank voor al het tijd die je hebt genomen voor ons. Wij weten je te vinden. Zeker een aanrader!
Fatma Eken
Fatma Eken
2023-05-12
Zoooooo trots op ons! Dankjewel voor de samenwerking, jullie advies, voor het geduld en voor het meedenken. Zelf ben ik contact gekomen met MKB Finanz door mijn accountant, maar wie een review lezer is.. Onze wens is uitgekomen door de samenwerking met Quido en Oscar. Mooie dag, Daantje
Loena
Loena
2023-03-29
Een zeer deskundig bedrijf! Met behulp van Quido en Oscar heb ik de financiering rond kunnen maken voor de overname van een kaasspeciaalzaak. Zeer tevreden over het resultaat!
Jasper Maes
Jasper Maes
2023-03-18
Voor duidelijk en goed advies over financiering moet je bij MKB Finanz zijn. Zeer persoonlijk, meedenkend en scherp. Ze zetten graag een stapje extra. We zouden hen dan ook van harte aanbevelen bij andere ondernemers.
Daphne Jansen
Daphne Jansen
2023-03-02
Krijn is de juiste persoon waarbij je moet zijn als het gaat over advies en financiering. Hij heeft kennis van zaken en geeft een perfecte service!
Elroy Trommelen
Elroy Trommelen
2022-11-10

MKBF Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team

Onze experts

Krijn, Oscar en Quido staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbfinanz.nl