MKB Finanz Veenendaal

Over ons

×
Brede kennis en jarenlange ervaring

Financiële wereld

Brede kennis, jarenlange ervaring én een groot netwerk

Doe er jouw voordeel mee! Het MKB Finanz team heeft ruime ervaring binnen de financiële wereld. Met behulp van het bankwezen, de auto- en equipmentlease, fintechs en factoringmaatschappijen hebben we al vele ondernemers geholpen met een passende financiering bij hun investerings- en financieringsbeslissingen.

Neem contact op

Krijn Sweers en Quido Schaafsma

Wij zijn MKB Finanz

Krijn Sweers & Quido Schaafsma

Diepgaande kennis van zowel de onderneming als de ondernemer is cruciaal. Dus zetten wij persoonlijk contact en het opbouwen van een vertrouwensrelatie centraal in onze werkwijze. Dat zit ons in het bloed. Door te luisteren naar onze klanten verbeteren wij onze dienstverlening. Goede samenwerking leidt tot een goed resultaat! Wij gaan graag de lange termijnrelatie met je aan. Heerlijk toch, één vast aanspreekpunt voor al je financieringen die bijna 24/7 met financiële raad en daad voor je klaar staat.

Neem contact op

Jouw geldzaken bij ons goed geregeld

Persoonlijk, toegankelijk en bereikbaar

Jouw geldzaken goed geregeld

Ondernemers zijn blij als de geldzaken goed geregeld zijn. Dit geeft ze een rustig gevoel! Vanuit MKB Finanz zijn wij lekker ouderwets persoonlijk, toegankelijk en bereikbaar zonder drempels. Wij regelen jouw financiering graag goed en schakelen razendsnel binnen ons netwerk van betrouwbare financiers. Een bedrijfsfinanciering vinden, is niet altijd eenvoudig als je de financiers niet kent. Wij denken in mogelijkheden, niet in beperkingen. Elke situatie vraagt om een andere aanpak. Om maatwerk. Goed luisteren. De juiste vragen stellen. We gaan tot het uiterste om voor jou de beste financiering te regelen.

Neem contact op

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Krijn Quido Oscar | MKB Finanz

Onze experts

Krijn, Quido en Oscar staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbfinanz.nl