MKB Finanz Veenendaal

Als ondernemer hoef je er niet alleen voor te staan

×
Ga terug naar het overzicht

MKB Finanz en MKB Hypotheken: Jouw Persoonlijke Financiële Partners

Bij MKB Finanz (bedrijfsfinanciering) en MKB Hypotheken (woonhuisfinanciering) kun je rekenen op een persoonlijke sparringpartner die proactief met je meekijkt naar de onderneming en de ondernemer in privé. We bieden ondersteuning bij allerlei investerings- en financieringsvraagstukken. In elke fase van jouw onderneming zorgen we voor deskundig advies, betrouwbare ondersteuning en out of the box oplossingen. Dat doen we altijd vanuit een positieve mindset. In plaats van te denken in moeilijkheden denken wij in mogelijkheden. 

Jaarlijks een financiele apk

Gericht op de toekomst

Of je nu wilt groeien, inkopen, overnemen, verkopen, uitbreiden, innoveren of consolideren, als ondernemer is verstandig investeren essentieel om jouw toekomstplannen vorm te geven. Je wilt tijdig weten waar je aan toe bent, welke financieringsmogelijkheden er zijn, waar de kansen liggen en waar nog (onbenut) financiële ruimte is. Onze dienstverlening is gericht op de toekomst. We helpen ondernemers bij het realiseren van hun ambities en doelstellingen. Met een helder groei, business of financieel plan kunnen ondernemers doelgerichte stappen zetten. Een goede liquiditeitsplanning en een degelijke begroting is hierbij key. Zo krijgen ondernemers een goed beeld van hun uitgaven, inkomsten en de benodigde financiering.

Geld is essentieel om te ondernemen

Door tijdig te zorgen voor een goed onderbouwd financieel plan kun je rekening houden met de benodigde financiering. Hierdoor breng je ook in kaart wanneer er financiering nodig is. Geld lenen kost geld. In de praktijk zien we dat veel ondernemers zich nog vaak laten leiden door de waan van de dag. Dat is begrijpelijk… Ondernemers zijn vaak experts in hun vakgebied, terwijl financiering en financiën vaak als noodzakelijk kwaad worden ervaren. Gelukkig zijn er specialisten die het wél leuk vinden om met financiën te puzzelen en die graag kritisch meekijken naar de behoeften en mogelijkheden.

Meer succes met je financieringsaanvraag

Hoe het afloopt met je financieringsaanvraag kun je vooraf inschatten. Je maakt meer kans op een positief antwoord als je weet waar financiers op letten. Welke aandachtspunten zijn belangrijk bij een kredietaanvraag, hoe kun je bijsturen en welke andere financieringsmogelijkheden zijn er? Samen met de ondernemer bepalen we de gewenste financieringsstructuur. Om passende financiering tegen gunstige voorwaarden te verkrijgen, is het cruciaal dat ondernemers de juiste vragen stellen op de juiste manier en bij de juiste financiers. Dat geldt ook bij het regelen van een hypotheek voor jouw privéwoning. Een privéhypotheek regelen voor ondernemers is echt iets anders dan voor iemand met een loondienstverband.

Goede contacten met de bank

Het regelen van financiering via de bank is tegenwoordig niet meer zo eenvoudig als vroeger. Er zijn meer mogelijkheden, maar de bank geeft vaak de voorkeur aan standaardsituaties waar ze niet te veel werk aan hebben. Ze hebben ook steeds minder tijd voor persoonlijke aandacht en begeleiding van ondernemers. Hier springen wij vanuit MKB Finanz en MKB Hypotheken bij. Van advies tot het verzorgen van de volledige documentatie voor de bank en een solide onderbouwing (financieringsmemorandum) van de plannen. Wij begrijpen hoe banken denken en hoe ondernemers een succesvolle financieringsaanvraag kunnen indienen. Binnen de bancaire sector en financiële dienstverlening hebben wij allen ruime ervaring.

Zowel Krijn, Oscar als Quido hebben ervaring als voormalig bankiers. We kennen dus de gedachtegang bij banken. Deze kennis en ervaring gebruiken we om ondernemers te ondersteunen. We vertalen de behoeften van de ondernemer naar de mogelijkheden en eisen van de bank. Als blijkt dat bancaire financiering niet de beste optie is, kunnen we de ondernemer direct op weg helpen naar andere financieringsbronnen. Soms is een andere type financier of hypotheekverstrekker veel geschikter voor een specifieke vraag.

Aanvulling van expertise

Wij werken graag samen met jouw accountant, boekhouder of fiscalist. Twee weten meer dan één. Ook werken wij samen met andere betrouwbare experts, zodat we ondernemers nog betere ondersteuning kunnen bieden. Denk aan goede (bedrijfs)makelaars, taxateurs, fiscalisten, financieel planners, verzekeringsadviseurs, vastgoed en ondernemingsrecht advocaten. Onze klanten kunnen hier voordeel uit halen. Want als je niet dagelijks met bepaalde zaken bezig bent, dan weet je ook niet exact hoe het zit. En niet alles wat op internet staat is waar. Check de feiten! Bij MKB Finanz en MKB Hypotheken beschikken we over veel interne kennis. Maar dankzij onze strategische samenwerkingspartners kunnen we ambitieuze ondernemers nog meer bieden.

Aangeboden diensten

Wij zijn een volledig onafhankelijke organisatie gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Aangezien wij geen productieverplichting hebben naar banken of andere financiers is ons advies altijd 100% onafhankelijk! Jij bent onze opdrachtgever. Een adviseur bij een bank is altijd beperkt tot de producten van zijn/haar eigen bank. Wij kunnen een veel breder scala aan financiële producten adviseren.
En het voordeel is uiteindelijk voor jou. Een uitgebreide vergelijking op maat, waarbij werkelijk alle mogelijkheden op een rij zijn gezet. Onze adviseurs begeleiden je als ondernemer bij:

  • Het opstellen van een passend investerings- en financieringsplan
  • De analyse van de haalbaarheid
  • Het zoeken van een passende financieringspartij
  • Het aanvragen van één of meerdere offerte
  • Het beoordelen van financieringsoffertes
  • Het beoordelen van leaseconstructies
  • De keuze van de meest gunstige financieringsvoorwaarden
  • Compleet hypotheekadvies voor ondernemers (in privé)

Probeer het zelf eens

Wil je meer weten over bedrijfsfinancieringen? Heb je behoefte aan een compleet hypotheekadvies voor ondernemers? Wil je de succeskans vergroten met een doordacht financieringsplan? Wij staan klaar om jou te ondersteunen met advies, actie en uitvoering. En zo kun je je volledig focussen op wat je het liefste doet: ondernemen.

Ga terug naar het overzicht

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

MKB Finanz heeft ons perfect geholpen, ze gaan net zo lang door totdat het resultaat is bereikt. Dank voor alles en zeker tot de volgende keer :)
Rob Vreeken
Rob Vreeken
2023-11-22
MKB Finanz heeft ons uitstekend geholpen met het vinden van de juiste hypotheek. Door de persoonlijke aanpak helpen ze snel met het vinden van de juiste financiering. Door het brede aanbod was onze hypotheek snel voor elkaar en hebben we een mooi bedrijfspand aan kunnen schaffen!
Yori Van Diest
Yori Van Diest
2023-11-21
Krijn en Oscar hebben voor ons de financiering geregeld voor ons bedrijfspand, het was kort dag, de koop moest snel geregeld worden omdat er kapers op de kust waren. Hierdoor was het nodig dat Krijn en Oscar snel zouden handelen en er kort op zouden zitten. Dat hebben ze gedaan! Inmiddels is de financiering rond en is de fundering voor ons pand gelegd. We gaan dit vieren, dank Krijn en Oscar! Peter ter Maaten Ingenio Elektrotechniek BV
Peter Ter Maaten
Peter Ter Maaten
2023-10-25
Prettige club om zaken mee te doen. Zeker geen 9:00 to 17:00 mentaliteit. Pakken door totdat de financiering naar tevredenheid geregeld is.
Armand Bergsma
Armand Bergsma
2023-08-24
Krijn en Oscar, hartelijk dank voor jullie kundige begeleiding! Top Service.
Laurens Doude van Troostwijk
Laurens Doude van Troostwijk
2023-06-21
Ons Eerste pand gekocht hopelijk met volg! Had niet verwacht dat alles zo eenvoudig kon zijn/lopen! Wel een groot succes en dank aan Krijn. Ik en mijn man met open hart Krijn wat ben jij goed in je vak! En Uiteraard ook een zeer prettige persoonlijkheid. Wij zijn geweldig geholpen helder advies en meteen actie. Altijd antwoord op vragen, en gelijk! Dank voor al het tijd die je hebt genomen voor ons. Wij weten je te vinden. Zeker een aanrader!
Fatma Eken
Fatma Eken
2023-05-12
Zoooooo trots op ons! Dankjewel voor de samenwerking, jullie advies, voor het geduld en voor het meedenken. Zelf ben ik contact gekomen met MKB Finanz door mijn accountant, maar wie een review lezer is.. Onze wens is uitgekomen door de samenwerking met Quido en Oscar. Mooie dag, Daantje
Loena
Loena
2023-03-29
Een zeer deskundig bedrijf! Met behulp van Quido en Oscar heb ik de financiering rond kunnen maken voor de overname van een kaasspeciaalzaak. Zeer tevreden over het resultaat!
Jasper Maes
Jasper Maes
2023-03-18
Voor duidelijk en goed advies over financiering moet je bij MKB Finanz zijn. Zeer persoonlijk, meedenkend en scherp. Ze zetten graag een stapje extra. We zouden hen dan ook van harte aanbevelen bij andere ondernemers.
Daphne Jansen
Daphne Jansen
2023-03-02
Krijn is de juiste persoon waarbij je moet zijn als het gaat over advies en financiering. Hij heeft kennis van zaken en geeft een perfecte service!
Elroy Trommelen
Elroy Trommelen
2022-11-10

MKBF Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team

Onze experts

Krijn, Oscar en Quido staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbfinanz.nl