MKB Finanz Veenendaal

Even voorstellen: Oscar van Klink

×
Ga terug naar het overzicht

Met veel plezier stellen we je graag voor aan onze nieuwste aanwinst binnen het bedrijf: Oscar. Vol energie en met een flinke dosis ervaring met bedrijfsfinancieringen staat hij klaar voor jouw verhaal en al je vragen. Bel, mail of bericht je met ons? Grote kans dat hij ze beantwoordt en je helpt of ondersteund op een manier die het beste bij je past. We zijn benieuwd naar jouw, je ambities en hoe wij je daarbij kunnen helpen. We staan voor je klaar!

Wie?

Ik ben dus Oscar. Wonend in het Groene Hart en samen met mijn vrouw en twee tiener dochters vormen we een gezellig en bruisend gezin. Uitdagingen genoeg zou je zeggen. Toch heb ik er kort geleden voor gekozen om na 25 jaar een transfer te maken in mijn carrière. Mensgerichtheid is wat als een rode draad door mijn leven loopt. Dat was een kwart eeuw geleden dan ook de reden om bij de bank aan de slag te gaan. Maar het draait tegenwoordig minder om de persoon maar steeds meer om digitalisering en standaardisatie. Financieringsaanvragen worden automatisch beoordeeld waarbij de ondernemer zelf alles moet regelen voor de aanvraag van zijn financiering. Het doel moet zijn om mensen te begeleiden op het financiële vlak zodat zij kunnen blijven ondernemen. Oplossingsgericht, pragmatisch en er voor elkaar zijn als het erom gaat. Daar draait het voor mij om.

En dat is precies de reden dat ik bij MKB Finanz ben begonnen. Oog hebben voor het persoonlijke verhaal en als het plan of investering goed en betaalbaar is, dan ook echt met oplossing komen. Vol energie en enthousiasme zet ik mijn kennis en ervaring met zakelijke financieringen heel graag in om dat mogelijk te maken.

Interesses

Ik ben gek op sport, en ben dan ook meerdere keren per week in de sportschool te vinden. Want ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’ is één mijn motto’s. Naast het sportieve ben ik ook een enorme gadget-en fintech liefhebber. De laatste trends en ontwikkelingen probeer ik dan ook op de voet te volgen. En ja, hoe kan het anders, de financiële wereld en veel van wat daar daarmee samen hangt heeft mijn aandacht.

MKB Finanz

Ik houd mij bezig met het reilen en zeilen van de interne organisatie en ben daarnaast één van de Finanz Xperts.

In veel opzichten ben ik het eerste aanspreekpunt als je contact met ons opneemt. Dit betekent dat ik op veel verschillende manieren contact heb met ondernemers en met onze business partners. Als Finanz Xpert ga ik op zoek naar de meest passende financieringsoplossingen en maak een analyse van het bedrijf en de financiële gegevens. Wat ik daarbij vooral belangrijk vind is om vanuit de klant te denken. Het gaat niet om het product maar om de service en de dienst die ik kan leveren, en daarmee waarde kan toevoegen aan de klant. Verder houdt ik mij bezig om de groei van het bedrijf (mede) verder vorm te geven en pak verder veel op wat de dagelijkse gang van zaken nodig heeft.

Ga terug naar het overzicht

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

MKB Finanz heeft ons perfect geholpen, ze gaan net zo lang door totdat het resultaat is bereikt. Dank voor alles en zeker tot de volgende keer :)
Rob Vreeken
Rob Vreeken
2023-11-22
MKB Finanz heeft ons uitstekend geholpen met het vinden van de juiste hypotheek. Door de persoonlijke aanpak helpen ze snel met het vinden van de juiste financiering. Door het brede aanbod was onze hypotheek snel voor elkaar en hebben we een mooi bedrijfspand aan kunnen schaffen!
Yori Van Diest
Yori Van Diest
2023-11-21
Krijn en Oscar hebben voor ons de financiering geregeld voor ons bedrijfspand, het was kort dag, de koop moest snel geregeld worden omdat er kapers op de kust waren. Hierdoor was het nodig dat Krijn en Oscar snel zouden handelen en er kort op zouden zitten. Dat hebben ze gedaan! Inmiddels is de financiering rond en is de fundering voor ons pand gelegd. We gaan dit vieren, dank Krijn en Oscar! Peter ter Maaten Ingenio Elektrotechniek BV
Peter Ter Maaten
Peter Ter Maaten
2023-10-25
Prettige club om zaken mee te doen. Zeker geen 9:00 to 17:00 mentaliteit. Pakken door totdat de financiering naar tevredenheid geregeld is.
Armand Bergsma
Armand Bergsma
2023-08-24
Krijn en Oscar, hartelijk dank voor jullie kundige begeleiding! Top Service.
Laurens Doude van Troostwijk
Laurens Doude van Troostwijk
2023-06-21
Ons Eerste pand gekocht hopelijk met volg! Had niet verwacht dat alles zo eenvoudig kon zijn/lopen! Wel een groot succes en dank aan Krijn. Ik en mijn man met open hart Krijn wat ben jij goed in je vak! En Uiteraard ook een zeer prettige persoonlijkheid. Wij zijn geweldig geholpen helder advies en meteen actie. Altijd antwoord op vragen, en gelijk! Dank voor al het tijd die je hebt genomen voor ons. Wij weten je te vinden. Zeker een aanrader!
Fatma Eken
Fatma Eken
2023-05-12
Zoooooo trots op ons! Dankjewel voor de samenwerking, jullie advies, voor het geduld en voor het meedenken. Zelf ben ik contact gekomen met MKB Finanz door mijn accountant, maar wie een review lezer is.. Onze wens is uitgekomen door de samenwerking met Quido en Oscar. Mooie dag, Daantje
Loena
Loena
2023-03-29
Een zeer deskundig bedrijf! Met behulp van Quido en Oscar heb ik de financiering rond kunnen maken voor de overname van een kaasspeciaalzaak. Zeer tevreden over het resultaat!
Jasper Maes
Jasper Maes
2023-03-18
Voor duidelijk en goed advies over financiering moet je bij MKB Finanz zijn. Zeer persoonlijk, meedenkend en scherp. Ze zetten graag een stapje extra. We zouden hen dan ook van harte aanbevelen bij andere ondernemers.
Daphne Jansen
Daphne Jansen
2023-03-02
Krijn is de juiste persoon waarbij je moet zijn als het gaat over advies en financiering. Hij heeft kennis van zaken en geeft een perfecte service!
Elroy Trommelen
Elroy Trommelen
2022-11-10

MKBF Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team

Onze experts

Krijn, Oscar en Quido staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbfinanz.nl