MKB Finanz Veenendaal

Financiële check nieuwbouwpanden met CMC Bedrijfsmakelaars

×
Ga terug naar het overzicht

Financiële check nieuwbouwpanden met CMC Bedrijfsmakelaars

Het verouderde bedrijventerrein Het Ambacht in Veenendaal is een van de laatste mogelijkheden om binnenstedelijk substantiële woningbouw te realiseren. De ambitie is om in een periode van 10 jaar het accent in het gebied te gaan verleggen van werken naar wonen. Maar wat betekent wonen als je niet dichtbij kunt werken? Ondernemers de ruimte blijven geven is erg belangrijk. Ruimte om te ondernemen en daarmee zorg te dragen voor werkgelegenheid, liefst zo dicht mogelijk bij huis. Want hoe je het ook wendt of keert: een goed florerend bedrijfsleven is de bron van alle middelen die nodig zijn voor ieders welvaart en welzijn in Veenendaal. 

12 nieuwbouw bedrijfspanden

Goed dat er in Veenendaal mensen en bedrijven actief zijn die de stad mooier en ondernemender willen maken. CMC Bedrijfsmakelaars werkt in dit nieuwbouwproject samen met Jettie van Mourik (RockSolid), Jan Scheffer (Jan Scheffer Projektontwikkeling), Wilco van Engelenburg (AGB Global) en Krijn Sweers (MKB Finanz). Voldoende ruimte om te ondernemen is belangrijk. Daarom een tipje van de sluier zo voor de zomer over de 12 bedrijfsunits:

  • Kleinschalige bedrijfspanden
  • Nieuw & gasloos & duurzaam
  • Grote begane grondvloer van circa 92 m2
  • Verdiepingsvloer van circa 32 m2
  • Vrije hoogte circa 7 m met een royale overheaddeur
  • Op het “nieuwe” Ambacht aan de zuidzijde van Veenendaal
  • Koopsommen vanaf € 199.500,- vrij op naam

Gratis financiële check

Maar ondernemen is meer dan huisvesting alleen. Wij brengen ondernemers samen en stimuleren de economische bedrijvigheid in Veenendaal en de regio. Soms wordt het regelen van de financiering als uitdaging ervaren. Hoe hoog is de slagingskans van de gewenste financiering? Welke mogelijkheden zijn er? Door een financiële check uit te laten voeren en een financieringsverklaring toe te voegen aan jouw inschrijving krijg je voorrang bij de toewijzing. Je kunt deze check laten uitvoeren door MKB Finanz. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Gaat jouw ondernemershart sneller kloppen en interesse in een afspraak? Dat kan op locatie, telefonisch of via een videocall. Geeft MKB Finanz ‘financieel groen licht’, dan ontvang je hiervan een bevestiging die je kunt toevoegen aan de inschrijving.

Financieringen vergelijken loont

Wil je investeren in een nieuwbouw bedrijfspand voor eigen gebruik? Als je voldoende eigen vermogen hebt opgebouwd kun je dit wellicht zelf financieren. Echter, de meeste ondernemers kiezen ervoor een bedrijfspand (deels) te financieren met vreemd vermogen. Dan kun je hier een zakelijke hypotheek (bedrijfshypotheek) voor afsluiten. Dit is een vorm van een langlopende zakelijke lening met een maximum juridische looptijd van 10 jaar. De aflossingen worden meestal uitgesmeerd over 20 jaar (economische looptijd). Bij het afsluiten van een zakelijke hypotheek moet je rekening houden met een deel eigen inbreng. Er zijn financiers die tot 90% van de getaxeerde marktwaarde (na verbouwing) financieren. Je houdt zo meer liquide middelen beschikbaar.

Hoe hoger de schuldmarktwaardeverhouding, hoe hoger de risico-opslag (lees: hoger rentetarief). De rente van een bedrijfshypotheek is vaak hoger dan bij een particuliere hypotheek. Dit heeft te maken met de risicokosten of ‘risico-opslag’. De financier beoordeelt in welke risicocategorie je bedrijft valt. Op basis daarvan wordt bepaald hoeveel risico-opslag je betaalt over de basisrente. Als die risico-opslag omlaag kan, bespaar je flink. Snel geld besparen? Check dan hoe we de renteopslag van jouw bedrijfshypotheek kunnen verlagen.

Voordelen MKB Finanz

MKB Finanz is de onafhankelijk specialist in vastgoed- en bedrijfsfinancieringen voor mkb-ondernemers. Kies uit ons uitgebreid aanbod van geldverstrekkers en profiteer via onze directe aanstellingen van inkoopvoordelen. Bijna elke financier heeft ons rechtstreekse toegang gegeven tot de afdeling die financieringsaanvragen beoordeelt en toewijst.

We combineren regionale betrokkenheid met de expertise en oplossingen die bij verschillende financiers uit het hele land te vinden zijn. Waar de bank stopt, gaan wij verder. Juist deze combinatie is vaak erg prettig. Je hoeft zelf namelijk niet op onderzoek uit naar wat er in de markt te koop is. Dat is van begin tot eind makkelijk schakelen. En ook niet onbelangrijk: de volgende keer hoef je je niet opnieuw voor te stellen, want wij blijven jouw vaste aanspreekpunt én actief betrokken.

Naast persoonlijk contact heb je via MKB Finanz een overzichtelijk dashboard met alle lopende financieringen. We hebben een groot aanbod van geldverstrekkers, waardoor je voor alle investeringen bij ons terecht kunt. Of je nu geld leent bij je huisbank of bij één van de andere financiers in de markt. Wij regelen elke financiering. Van kredietgroeifaciliteitbeleggingspandbedrijfspand eigen gebruikbedrijfsovernamebedrijfsmiddelen tot jouw privé hypotheek voor jouw woonhuis. Verandert er iets? Dan kunnen we waar dit gewenst of noodzakelijk is de financieringsopzet en uitgangspunten gewoon aanpassen. We zijn zelf ook ondernemers en dat praat toch een stuk makkelijker.

Maak kennis

Dus zoek jij bedrijfsruimte, kantoorruimte of een showroomruimte? Pak deze unieke kans en schrijf je in via Krijn@mkbfinanz.nl of plan alvast een kennismakingsgesprek in. Ook nuttig voor als je al een tijdje met vragen en/of ideeën rondloopt en je gewoon eens even van gedachten wilt wisselen over wat wij voor jou kunnen betekenen? Graag! Neem gerust contact op met MKB Finanz.

Ga terug naar het overzicht

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

MKB Finanz heeft ons perfect geholpen, ze gaan net zo lang door totdat het resultaat is bereikt. Dank voor alles en zeker tot de volgende keer :)
Rob Vreeken
Rob Vreeken
2023-11-22
MKB Finanz heeft ons uitstekend geholpen met het vinden van de juiste hypotheek. Door de persoonlijke aanpak helpen ze snel met het vinden van de juiste financiering. Door het brede aanbod was onze hypotheek snel voor elkaar en hebben we een mooi bedrijfspand aan kunnen schaffen!
Yori Van Diest
Yori Van Diest
2023-11-21
Krijn en Oscar hebben voor ons de financiering geregeld voor ons bedrijfspand, het was kort dag, de koop moest snel geregeld worden omdat er kapers op de kust waren. Hierdoor was het nodig dat Krijn en Oscar snel zouden handelen en er kort op zouden zitten. Dat hebben ze gedaan! Inmiddels is de financiering rond en is de fundering voor ons pand gelegd. We gaan dit vieren, dank Krijn en Oscar! Peter ter Maaten Ingenio Elektrotechniek BV
Peter Ter Maaten
Peter Ter Maaten
2023-10-25
Prettige club om zaken mee te doen. Zeker geen 9:00 to 17:00 mentaliteit. Pakken door totdat de financiering naar tevredenheid geregeld is.
Armand Bergsma
Armand Bergsma
2023-08-24
Krijn en Oscar, hartelijk dank voor jullie kundige begeleiding! Top Service.
Laurens Doude van Troostwijk
Laurens Doude van Troostwijk
2023-06-21
Ons Eerste pand gekocht hopelijk met volg! Had niet verwacht dat alles zo eenvoudig kon zijn/lopen! Wel een groot succes en dank aan Krijn. Ik en mijn man met open hart Krijn wat ben jij goed in je vak! En Uiteraard ook een zeer prettige persoonlijkheid. Wij zijn geweldig geholpen helder advies en meteen actie. Altijd antwoord op vragen, en gelijk! Dank voor al het tijd die je hebt genomen voor ons. Wij weten je te vinden. Zeker een aanrader!
Fatma Eken
Fatma Eken
2023-05-12
Zoooooo trots op ons! Dankjewel voor de samenwerking, jullie advies, voor het geduld en voor het meedenken. Zelf ben ik contact gekomen met MKB Finanz door mijn accountant, maar wie een review lezer is.. Onze wens is uitgekomen door de samenwerking met Quido en Oscar. Mooie dag, Daantje
Loena
Loena
2023-03-29
Een zeer deskundig bedrijf! Met behulp van Quido en Oscar heb ik de financiering rond kunnen maken voor de overname van een kaasspeciaalzaak. Zeer tevreden over het resultaat!
Jasper Maes
Jasper Maes
2023-03-18
Voor duidelijk en goed advies over financiering moet je bij MKB Finanz zijn. Zeer persoonlijk, meedenkend en scherp. Ze zetten graag een stapje extra. We zouden hen dan ook van harte aanbevelen bij andere ondernemers.
Daphne Jansen
Daphne Jansen
2023-03-02
Krijn is de juiste persoon waarbij je moet zijn als het gaat over advies en financiering. Hij heeft kennis van zaken en geeft een perfecte service!
Elroy Trommelen
Elroy Trommelen
2022-11-10

MKBF Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team

Onze experts

Krijn, Oscar en Quido staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbfinanz.nl