MKB Finanz Veenendaal

Kerstblog

×
Ga terug naar het overzicht

Kerstblog

Lieve klanten en businesspartners, Bedankt voor het vertrouwen van het afgelopen jaar!

Terugblik

Terugblikkend op 2022 en met 2023 aan de horizon kunnen we vaststellen dat we een bijzonder jaar achter de rug hebben. Vorig jaar Kerst was er een harde lockdown. Dit klinkt ver weg, maar de laatste maatregelen na de harde lockdown vervielen in maart 2022. Na de coronajaren dachten we dat het niet veel erger kon. De onrust is echter groot bij ondernemers. Er komt heel veel op ons af.

Pieken en dalen

Inmiddels weten wij zelf ook dat het ondernemerschap uit pieken en dalen bestaat. Niet alleen in omzet, maar ook in emoties. Ondernemerschap gaat niet zonder slag of stoot. Fouten maken, leren en investeren. Het is erg fijn om waardevolle connecties te hebben die je écht verder helpen. Afgelopen jaar hebben we weer veel energie gekregen van het contact met ondernemers. Fantastisch om elkaar te helpen bij het waarmaken van ondernemersdromen. Gelukkig kunnen wij ook in 2022 heel wat praktijkvoorbeelden geven van ondernemers die hun plannen hebben kunnen realiseren omdat ze de financiering rond hebben gekregen.

In 2023 gaan we verder!

Dat onze klanten blij zijn met onze dienstverlening blijkt wel uit de groei die MKB Finanz doormaakt. Toegang tot financiering is belangrijk voor het mkb. Wij spelen in op een toenemende behoefte van ondernemers die één aanspreekpunt willen voor al hun financieringen. Met de komst van Oscar van Klink hebben we een grote stap gezet in het versterken van onze interne organisatie. We gaan ons team nog verder uitbreiden. De markt is groot genoeg, dat weten we. Net als veel van onze klanten hebben we groeiambitie. MKB Finanz willen we in de regio stevig op de kaart zetten. Daar wordt erg hard aan gewerkt. Zo voegen we hypotheekadvies voor ondernemers toe aan onze dienstverlening.

MKB Hypotheken

Als ondernemer kan het aanvragen van een privéhypotheek een hele onderneming zijn en laten wij van ondernemingen nu veel verstand hebben. MKB Hypotheken is expert in hypotheken voor ondernemers. Wij kijken naast jouw salaris ook naar jouw overige inkomen. Inkomen uit dividend, rendement op vermogen en inkomsten uit vastgoed worden ook meegenomen. Dat kan een wereld van verschil maken, waardoor jouw droomhuis wellicht wél werkelijkheid wordt. Het beoordelen van een jaarrekening vereist meer kennis en tijd dan het beoordelen van een loondienstinkomen. Financieel advies voor ondernemers is een vak apart. Privé en zakelijk zijn sterk met elkaar verbonden. Daarom bestaat ons financieel advies uit een optimaal samenspel tussen jouw zakelijke en privésituatie. De hypotheek vinden die het beste past bij jou als ondernemer, daar helpen we je in 2023 ook graag bij.

Fijne kerstdagen en een gezond nieuw jaar

Wij kijken terug op vele fijne contacten en zijn blij met de ondersteuning die wij onze relaties hebben kunnen bieden. Jullie positieve reacties, lieve woorden, opbouwende feedback en mooie complimenten maken dat we 2023 met vertrouwen tegemoet zien. Zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk geweest. Fijne Feestdagen & een gezond en schitterend nieuwjaar!
Dat al je ondernemende wensen dit jaar uit mogen komen.

Ga terug naar het overzicht

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

MKB Finanz heeft ons perfect geholpen, ze gaan net zo lang door totdat het resultaat is bereikt. Dank voor alles en zeker tot de volgende keer :)
Rob Vreeken
Rob Vreeken
2023-11-22
MKB Finanz heeft ons uitstekend geholpen met het vinden van de juiste hypotheek. Door de persoonlijke aanpak helpen ze snel met het vinden van de juiste financiering. Door het brede aanbod was onze hypotheek snel voor elkaar en hebben we een mooi bedrijfspand aan kunnen schaffen!
Yori Van Diest
Yori Van Diest
2023-11-21
Krijn en Oscar hebben voor ons de financiering geregeld voor ons bedrijfspand, het was kort dag, de koop moest snel geregeld worden omdat er kapers op de kust waren. Hierdoor was het nodig dat Krijn en Oscar snel zouden handelen en er kort op zouden zitten. Dat hebben ze gedaan! Inmiddels is de financiering rond en is de fundering voor ons pand gelegd. We gaan dit vieren, dank Krijn en Oscar! Peter ter Maaten Ingenio Elektrotechniek BV
Peter Ter Maaten
Peter Ter Maaten
2023-10-25
Prettige club om zaken mee te doen. Zeker geen 9:00 to 17:00 mentaliteit. Pakken door totdat de financiering naar tevredenheid geregeld is.
Armand Bergsma
Armand Bergsma
2023-08-24
Krijn en Oscar, hartelijk dank voor jullie kundige begeleiding! Top Service.
Laurens Doude van Troostwijk
Laurens Doude van Troostwijk
2023-06-21
Ons Eerste pand gekocht hopelijk met volg! Had niet verwacht dat alles zo eenvoudig kon zijn/lopen! Wel een groot succes en dank aan Krijn. Ik en mijn man met open hart Krijn wat ben jij goed in je vak! En Uiteraard ook een zeer prettige persoonlijkheid. Wij zijn geweldig geholpen helder advies en meteen actie. Altijd antwoord op vragen, en gelijk! Dank voor al het tijd die je hebt genomen voor ons. Wij weten je te vinden. Zeker een aanrader!
Fatma Eken
Fatma Eken
2023-05-12
Zoooooo trots op ons! Dankjewel voor de samenwerking, jullie advies, voor het geduld en voor het meedenken. Zelf ben ik contact gekomen met MKB Finanz door mijn accountant, maar wie een review lezer is.. Onze wens is uitgekomen door de samenwerking met Quido en Oscar. Mooie dag, Daantje
Loena
Loena
2023-03-29
Een zeer deskundig bedrijf! Met behulp van Quido en Oscar heb ik de financiering rond kunnen maken voor de overname van een kaasspeciaalzaak. Zeer tevreden over het resultaat!
Jasper Maes
Jasper Maes
2023-03-18
Voor duidelijk en goed advies over financiering moet je bij MKB Finanz zijn. Zeer persoonlijk, meedenkend en scherp. Ze zetten graag een stapje extra. We zouden hen dan ook van harte aanbevelen bij andere ondernemers.
Daphne Jansen
Daphne Jansen
2023-03-02
Krijn is de juiste persoon waarbij je moet zijn als het gaat over advies en financiering. Hij heeft kennis van zaken en geeft een perfecte service!
Elroy Trommelen
Elroy Trommelen
2022-11-10

MKBF Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team

Onze experts

Krijn, Oscar en Quido staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbfinanz.nl