MKB Finanz Veenendaal

MKB Finanz trotse financieringspartner DISTRICT H

×
Ga terug naar het overzicht

DISTRICT H: Ondernemen op een Toplocatie in Huizen

Aan de Havenstraat in Huizen komt DISTRICT H. Een prachtig plan dat ondernemers de kans biedt midden in het land te ondernemen op een perfect bereikbare locatie. Bedrijventerrein ’t Plaveen in Huizen is een zeer aantrekkelijke vestigingslocatie voor een brede groep ondernemers. Huizen ligt midden in Nederland en sluit aan op de A27 én de A1 waardoor je gemakkelijk alle kanten op kunt. DISTRICT H bestaat uit 34 businessunits, verdeeld over 3 gebouwen. De businessunits type 01, 02 en 03 verschillen van elkaar in ligging, afmeting en uitstraling. Gaat jouw ondernemershart sneller kloppen?

Verkoop 34 businessunits DISTRICT H in Huizen gestart

Deze nieuwbouw is ontwikkeld door Herkon B.V. en zal gerealiseerd worden door bouwonderneming Stout B.V. en sluit uitstekend aan op de vraag van de huidige (huur)markt. De koopsom per type businessunit ligt tussen de EUR 615.000 – EUR 775.000 (incl. parkeerplaatsen). Alle prijzen zijn vrij op naam exclusief 21% BTW. De bruto vloeroppervlaktes van de businessunits zijn circa 366 m2, 375 m2 en 396 m2. Voor meer informatiemateriaal verwijzen wij je naar de website.

Gratis financiele check

Soms wordt het regelen van de financiering als uitdaging ervaren. Hoe hoog is de slagingskans van de gewenste financiering? Welke mogelijkheden zijn er? Door een financiële check uit te laten voeren en een financieringsverklaring toe te voegen aan jouw inschrijving krijg je voorrang bij de toewijzing. Je kunt deze check laten uitvoeren door MKB Finanz. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Als je deze check wilt laten uitvoeren dan kun je dit aangeven op het inschrijfformulier op de website. Interesse in een afspraak? Dat kan op locatie, telefonisch of via een videocall. Geeft MKB Finanz ‘financieel groen licht’, dan ontvang je hiervan een bevestiging die je kunt toevoegen aan de inschrijving. Gaat jouw ondernemershart sneller kloppen? Laat weten dat je interesse hebt via het inschrijfformulier, zodat we contact met jou kunnen opnemen.

Financieringen vergelijken loont

Wil je investeren in een nieuwbouw bedrijfspand voor eigen gebruik? Als je voldoende eigen vermogen hebt opgebouwd kun je dit wellicht zelf financieren. Echter, de meeste ondernemers kiezen ervoor een bedrijfspand (deels) te financieren met vreemd vermogen. Dan kun je hier een zakelijke hypotheek (bedrijfshypotheek) voor afsluiten. Dit is een vorm van een langlopende zakelijke lening met een maximum looptijd van 10 jaar. De aflossingen worden meestal uitgesmeerd over 20 jaar. Bij het afsluiten van een zakelijke hypotheek moet je rekening houden met een deel eigen inbreng. Er zijn financiers die tot 90% van de getaxeerde marktwaarde (na verbouwing) financieren. Je houdt zo meer liquide middelen beschikbaar. Hoe hoger de schuldmarktwaardeverhouding, hoe hoger de risico-opslag (lees: hoger rentetarief). De rente van een bedrijfshypotheek is vaak hoger dan bij een particuliere hypotheek. Dit heeft te maken met de risicokosten of ‘risico-opslag’. De financier beoordeelt in welke risicocategorie je bedrijft valt. Op basis daarvan wordt bepaald hoeveel risico-opslag je betaalt over de basisrente. Als die risico-opslag omlaag kan, bespaar je flink. Snel geld besparen? Check dan hoe we de renteopslag van jouw bedrijfshypotheek kunnen verlagen.

Voordelen MKB Finanz

MKB Finanz is de onafhankelijk specialist in vastgoed- en bedrijfsfinancieringen voor mkb-ondernemers. Kies uit ons uitgebreid aanbod van geldverstrekkers en profiteer via onze directe aanstellingen van inkoopvoordelen. Bijna elke financier heeft ons rechtstreekse toegang gegeven tot de afdeling die financieringsaanvragen beoordeelt en toewijst.

We combineren regionale betrokkenheid met de expertise en oplossingen die bij verschillende financiers uit het hele land te vinden zijn. Waar de bank stopt, gaan wij verder. Juist deze combinatie is vaak erg prettig. Je hoeft zelf namelijk niet op onderzoek uit naar wat er in de markt te koop is. Dat is van begin tot eind makkelijk schakelen. En ook niet onbelangrijk: de volgende keer hoef je je niet opnieuw voor te stellen, want wij blijven jouw vaste aanspreekpunt én actief betrokken.

Naast persoonlijk contact heb je via MKB Finanz een overzichtelijk dashboard met alle lopende financieringen. We hebben een groot aanbod van geldverstrekkers, waardoor je voor alle investeringen bij ons terecht kunt. Of je nu geld leent bij je huisbank of bij één van de andere financiers in de markt. Wij regelen elke financiering. Van krediet, groeifaciliteit, beleggingspand, bedrijfspand eigen gebruik, bedrijfsovername, bedrijfsmiddelen tot jouw privé hypotheek voor jouw woonhuis. Verandert er iets? Dan kunnen we waar dit gewenst of noodzakelijk is de financieringsopzet en uitgangspunten gewoon aanpassen. We zijn zelf ook ondernemers en dat praat toch een stuk makkelijker.

Waarom samenwerken?

Het regelen van een financiering is een hele klus. Alle regels en voorwaarden zijn soms lastig te begrijpen. Het is dan ook niet gek als je daarom af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Een financieringspartner kan je hierbij helpen. Natuurlijk betaal je voor advies, maar vaak levert dit je ook weer geld op. Waarom is het aan te raden om de hulp van MKB Finanz in te schakelen?

Persoonlijk contact
Creatief in oplossingen
Grootste slagingskans
Het beste netwerk
100% beveelt ons aan
Zakelijk en privé je financiën op orde

Maak kennis

Heb je vragen, ideeën, of ben je nieuwsgierig geworden en wil je gewoon eens even van gedachten wisselen over wat wij voor jou kunnen betekenen? Graag! Neem gerust contact op met MKB Finanz. Laat ons vooral ook weten waar jij als ondernemer tegenaan loopt. Elke dag doen we ervaringen op die soms ook relevant zijn voor andere ondernemers. Met 40+ geldverstrekkers doen wij zaken. Ga jij een bedrijfsunit kopen of heb je een andere bedrijfshypotheek-gerelateerde vraag? Krijn, Oscar en Quido helpen je graag met het maken van goede keuzes in de wirwar van verschillende aanbieders en bedrijfshypotheken. Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek! 

Brochure DISTRICT H

Ga terug naar het overzicht

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

MKB Finanz heeft ons perfect geholpen, ze gaan net zo lang door totdat het resultaat is bereikt. Dank voor alles en zeker tot de volgende keer :)
Rob Vreeken
Rob Vreeken
2023-11-22
MKB Finanz heeft ons uitstekend geholpen met het vinden van de juiste hypotheek. Door de persoonlijke aanpak helpen ze snel met het vinden van de juiste financiering. Door het brede aanbod was onze hypotheek snel voor elkaar en hebben we een mooi bedrijfspand aan kunnen schaffen!
Yori Van Diest
Yori Van Diest
2023-11-21
Krijn en Oscar hebben voor ons de financiering geregeld voor ons bedrijfspand, het was kort dag, de koop moest snel geregeld worden omdat er kapers op de kust waren. Hierdoor was het nodig dat Krijn en Oscar snel zouden handelen en er kort op zouden zitten. Dat hebben ze gedaan! Inmiddels is de financiering rond en is de fundering voor ons pand gelegd. We gaan dit vieren, dank Krijn en Oscar! Peter ter Maaten Ingenio Elektrotechniek BV
Peter Ter Maaten
Peter Ter Maaten
2023-10-25
Prettige club om zaken mee te doen. Zeker geen 9:00 to 17:00 mentaliteit. Pakken door totdat de financiering naar tevredenheid geregeld is.
Armand Bergsma
Armand Bergsma
2023-08-24
Krijn en Oscar, hartelijk dank voor jullie kundige begeleiding! Top Service.
Laurens Doude van Troostwijk
Laurens Doude van Troostwijk
2023-06-21
Ons Eerste pand gekocht hopelijk met volg! Had niet verwacht dat alles zo eenvoudig kon zijn/lopen! Wel een groot succes en dank aan Krijn. Ik en mijn man met open hart Krijn wat ben jij goed in je vak! En Uiteraard ook een zeer prettige persoonlijkheid. Wij zijn geweldig geholpen helder advies en meteen actie. Altijd antwoord op vragen, en gelijk! Dank voor al het tijd die je hebt genomen voor ons. Wij weten je te vinden. Zeker een aanrader!
Fatma Eken
Fatma Eken
2023-05-12
Zoooooo trots op ons! Dankjewel voor de samenwerking, jullie advies, voor het geduld en voor het meedenken. Zelf ben ik contact gekomen met MKB Finanz door mijn accountant, maar wie een review lezer is.. Onze wens is uitgekomen door de samenwerking met Quido en Oscar. Mooie dag, Daantje
Loena
Loena
2023-03-29
Een zeer deskundig bedrijf! Met behulp van Quido en Oscar heb ik de financiering rond kunnen maken voor de overname van een kaasspeciaalzaak. Zeer tevreden over het resultaat!
Jasper Maes
Jasper Maes
2023-03-18
Voor duidelijk en goed advies over financiering moet je bij MKB Finanz zijn. Zeer persoonlijk, meedenkend en scherp. Ze zetten graag een stapje extra. We zouden hen dan ook van harte aanbevelen bij andere ondernemers.
Daphne Jansen
Daphne Jansen
2023-03-02
Krijn is de juiste persoon waarbij je moet zijn als het gaat over advies en financiering. Hij heeft kennis van zaken en geeft een perfecte service!
Elroy Trommelen
Elroy Trommelen
2022-11-10

MKBF Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team

Onze experts

Krijn, Oscar en Quido staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbfinanz.nl