MKB Finanz Veenendaal

Nieuw: MKB Hypotheken

×
Ga terug naar het overzicht

Nieuw: MKB Hypotheken

Ben je een ondernemer en wil je een woning kopen? Dan kun je voortaan ook bij ons terecht. Omdat onze financieringsexperts naar jouw gehele situatie kijken, kun je bij ons al na 1 jaar ondernemerschap een hypotheek aanvragen. Maar we zijn er ook voor je als je wilt gaan verduurzamen en verbouwen, je minder wilt betalen voor je hypotheek, je gaat scheiden of je ervoor wilt zorgen dat je als ondernemer ook in de toekomst je hypotheek nog gewoon kunt betalen.

MKB Hypotheken

Wij begrijpen jou als ondernemer

Ondernemers ondervinden vaak veel onnodige weerstand bij het verkrijgen van een privéhypotheek. Dit wordt veroorzaakt door onduidelijkheid over de eisen die hypotheekvertrekkers stellen en welke informatie moet worden aangeleverd. Door de juiste voorbereiding en analyse voorkomen we teleurstellingen en frustraties in het proces om jouw woonwens te verwezenlijken. Getallen krijgen pas betekenis als we de verhalen erachter leren kennen. Jij vertelt ons over jouw situatie en wij laten je zien met welke hypotheek dat mogelijk is.

Een duidelijk verhaal

Hoe complex je vraag of je situatie ook is, wij leggen je in duidelijke en normale taal uit hoe het zit. Belangrijker nog, we vertellen je ook waar de beste oplossing zit. Wij regelen het voor je. Snel en vaak nog beter dan je had verwacht. We gaan voor doorlopende ontzorging. Als je het goed geregeld hebt, wil je het goed houden en daar helpen wij je bij. Wij kennen de wettelijke veranderingen en hebben periodiek contact. We zijn echt een sparringpartner. Zowel voor privé als zakelijk.

Zakelijk inkomen

Voor de berekening van de maximale en/of beste hypotheek is een belangrijke stap het bepalen met welk inkomen gerekend mag worden. Bij inkomen uit een zelfstandige onderneming wordt door hypotheekverstrekkers zowel naar de inkomenshistorie gekeken als naar de huidige en de te verwachten situatie. Er wordt dus zowel de nadruk gelegd op aantoonbare bestendigheid van het inkomen, maar ook naar de toekomstige zekerheid van inkomen, daarom is een hypotheek krijgen als zelfstandig ondernemer een complexe uitdaging. Door onze ervaring weten wij hoe financiers zo’n aanvraag beoordelen en welke vragen ze stellen. Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk.

Integrale benadering

Onze adviseurs brengen alle belangen in beeld. Van jouw privézaken én jouw onderneming. Want alleen vanuit een integrale benadering kunnen we jou het beste advies geven en jouw vermogen beschermen. Wij werken daarvoor samen met collega adviseurs, accountants, fiscalisten, notarissen en andere specialisten. De juiste mensen om je heen verzamelen is heel belangrijk. Samen zorgen we ervoor dat jouw privézaken naadloos aansluiten op de zakelijke werkelijkheid. Een ondernemer hoort ook privé optimaal te profiteren van het ondernemerschap. Nu en in de toekomst.

Online én persoonlijk

Je bent altijd van harte welkom om kennis te komen maken. Dat kan trouwens zowel online als op kantoor. Zo’n gesprek is altijd informeel. We vertellen je wat we voor je kunnen doen en we beantwoorden al je vragen. Daarna weet je precies waar je aan toe bent. Na ons gesprek kun je natuurlijk zelf meerdere hypotheekverstrekkers benaderen.

De meeste ondernemers besteden dat liever uit. Tijd is schaars voor ondernemer. De kostbare tijd kun je beter besteden aan datgene waarom je ooit jouw bedrijf bent begonnen.

Vrienden- en Familiehypotheek

Bij een familiehypotheek, ook wel familiebank constructie genoemd, helpt een familielid een ander familielid bij het financieren van een woning. Zo’n hypotheek is interessant voor beide partijen. Spaargeld op een spaarrekening houden levert momenteel niet veel op. De familiehypotheek kan ook als aanvulling op een hypotheek bij een commercieel aanbieder van hypotheken gebruikt worden. Dat heeft een aantal voordelen en interessant voor jou, familie en de geldverstrekker. Doordat het risico wordt gedeeld en er minder hypotheek nodig is, kan de ‘gewone’ hypotheekbank een scherpere rente aanbieden. Geld lenen voor de hypotheek is goedkoper dan wanneer de aanbieder de volledige hypotheek financiert. Een familiehypotheek of ouder-kind-hypotheek kan een interessante oplossing zijn. Wij geven ook advies en financieringshulp aan familie. Kinderen, ouders of andere familieleden, maar een naaste kan ook een goede vriend zijn.

Maak een afspraak

Wil je graag een adviseur spreken over je persoonlijke situatie of woonwensen? Maak dan een gratis afspraak via videogesprek, telefonisch of op één van onze kantoren. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste hypotheek met scherpe rente.

Nieuwe website

Ondernemer en een privéhypotheek. Het lijkt een lastige combinatie. Als ondernemer werkt het aanvragen van een hypotheek een beetje anders. Gelukkig is er veel mogelijk. Wel zijn er wat aandachtspunten. Neem eens een kijkje op onze nieuwe website.

Ga terug naar het overzicht

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

MKB Finanz heeft ons perfect geholpen, ze gaan net zo lang door totdat het resultaat is bereikt. Dank voor alles en zeker tot de volgende keer :)
Rob Vreeken
Rob Vreeken
2023-11-22
MKB Finanz heeft ons uitstekend geholpen met het vinden van de juiste hypotheek. Door de persoonlijke aanpak helpen ze snel met het vinden van de juiste financiering. Door het brede aanbod was onze hypotheek snel voor elkaar en hebben we een mooi bedrijfspand aan kunnen schaffen!
Yori Van Diest
Yori Van Diest
2023-11-21
Krijn en Oscar hebben voor ons de financiering geregeld voor ons bedrijfspand, het was kort dag, de koop moest snel geregeld worden omdat er kapers op de kust waren. Hierdoor was het nodig dat Krijn en Oscar snel zouden handelen en er kort op zouden zitten. Dat hebben ze gedaan! Inmiddels is de financiering rond en is de fundering voor ons pand gelegd. We gaan dit vieren, dank Krijn en Oscar! Peter ter Maaten Ingenio Elektrotechniek BV
Peter Ter Maaten
Peter Ter Maaten
2023-10-25
Prettige club om zaken mee te doen. Zeker geen 9:00 to 17:00 mentaliteit. Pakken door totdat de financiering naar tevredenheid geregeld is.
Armand Bergsma
Armand Bergsma
2023-08-24
Krijn en Oscar, hartelijk dank voor jullie kundige begeleiding! Top Service.
Laurens Doude van Troostwijk
Laurens Doude van Troostwijk
2023-06-21
Ons Eerste pand gekocht hopelijk met volg! Had niet verwacht dat alles zo eenvoudig kon zijn/lopen! Wel een groot succes en dank aan Krijn. Ik en mijn man met open hart Krijn wat ben jij goed in je vak! En Uiteraard ook een zeer prettige persoonlijkheid. Wij zijn geweldig geholpen helder advies en meteen actie. Altijd antwoord op vragen, en gelijk! Dank voor al het tijd die je hebt genomen voor ons. Wij weten je te vinden. Zeker een aanrader!
Fatma Eken
Fatma Eken
2023-05-12
Zoooooo trots op ons! Dankjewel voor de samenwerking, jullie advies, voor het geduld en voor het meedenken. Zelf ben ik contact gekomen met MKB Finanz door mijn accountant, maar wie een review lezer is.. Onze wens is uitgekomen door de samenwerking met Quido en Oscar. Mooie dag, Daantje
Loena
Loena
2023-03-29
Een zeer deskundig bedrijf! Met behulp van Quido en Oscar heb ik de financiering rond kunnen maken voor de overname van een kaasspeciaalzaak. Zeer tevreden over het resultaat!
Jasper Maes
Jasper Maes
2023-03-18
Voor duidelijk en goed advies over financiering moet je bij MKB Finanz zijn. Zeer persoonlijk, meedenkend en scherp. Ze zetten graag een stapje extra. We zouden hen dan ook van harte aanbevelen bij andere ondernemers.
Daphne Jansen
Daphne Jansen
2023-03-02
Krijn is de juiste persoon waarbij je moet zijn als het gaat over advies en financiering. Hij heeft kennis van zaken en geeft een perfecte service!
Elroy Trommelen
Elroy Trommelen
2022-11-10

MKBF Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team

Onze experts

Krijn, Oscar en Quido staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbfinanz.nl