MKB Finanz Veenendaal

Nieuwe aanwinst voor MKB Hypotheken.

×
Ga terug naar het overzicht

Ken je dat …? Soms komen er dingen op je pad die kloppen!

Die gewoon zo moeten zijn. Die passen en waarvan je weet; dit voelt goed! En dat geldt voor ons! Via een gewaardeerde businesspartner leren wij Patrick kennen. We raakten samen aan de praat en ons contact ontwikkelde zich razendsnel. Basis? Zelfde humor, zelfde mindset en alsof het zo moest zijn; dezelfde ideeën over financiële dienstverlening aan ondernemers. Kortom… we spreken dezelfde taal en delen dezelfde energie! De perfecte ingrediënten voor een samenwerking! Hoe verder…?
We gaan samen met Patrick Betman bouwen aan het nummer 1 hypotheekadvieskantoor voor ondernemers: MKB Hypotheken. We rock! 😊.

Wie is Patrick Betman?

Patrick is 56 jaar jong en woont alweer 24 jaar samen met Angelique in het prachtige Driebergen-Rijsenburg op de Utrechtse Heuvelrug. Hun beide zoons zijn daar geboren, studie netjes afgemaakt en hebben het ouderlijk huis alweer verlaten. Gelukkig komen zij nog graag thuis en vragen zij paps en mams nog graag om allerlei advies. Ook voor het door hen opgezette familiebedrijf in digitale ontwikkeling. Erg leuk om daar af en toe een steentje aan bij te dragen. De verschillende aspecten van het ondernemerschap vindt Patrick erg interessant.

Vitaal ondernemen

Al sinds zijn 21e is Patrick werkzaam in de financiële dienstverlening. En sinds 2005 doet hij dat als zelfstandig ondernemer. Sinds de start heeft Patrick veel mensen met hun hypotheek mogen helpen. En omdat hij het vak al zo lang uitoefent groeit hij mee met de gezinnen. Laatst heeft Patrick de 3e generatie mogen helpen met de aankoop van een appartement. Dan ben je een hypotheekadviseur voor de familie. Een mooier compliment kun je niet krijgen. Daar krijgt Patrick energie van. Waar hij ook veel energie van krijgt is sporten. Als je zorgt voor een goede conditie, dan komt die energie terug in alles wat je doet. En wat ook helpt is wandelen met grote vriend Mike. Hun geadopteerde, van straat geplukte Portugese Mix. Heerlijk om in de bossen rondom Driebergen-Rijsenburg te vertoeven.

Nieuw label MKB Hypotheken

Het beoordelen van het ondernemersinkomen is een ingewikkelde zaak voor de meeste hypotheekbemiddelaars of hypotheekverstrekkers. Dat was vroeger bij de bank al zo. De inkomensverklaring moest opgesteld worden door de zakelijke adviseur. Niet door de hypotheekadviseur. Het was daarbij cruciaal dat de afdeling Hypotheken en de afdeling Bedrijven goed met elkaar samenwerkten. Maar dat ging in de praktijk vaak mis, met als resultaat dat een hypotheekaanvraag door een ondernemer vaak als traag, onvoorspelbaar en frustrerend werd ervaren.

Wij geloven niet in een standaard aanvraagproces voor ondernemers. Vandaar dat we een nieuw label hebben opgericht. Naast alle zakelijke financieringen (MKB Finanz) verstrekken we nu ook ondernemershypotheken voor de privéwoning (MKB Hypotheken). We gaan ondernemers laten ervaren dat het ook anders kan. Als klant van MKB Hypotheken mag je uitstekende dienstverlening verwachten. We nemen ondernemers en hun vraagstukken serieus.  

Waarom zou jij juist met ons willen samenwerken?

Altijd dichtbij en onafhankelijk
Een advies op maat
Wij snappen jouw ondernemersinkomen
Binnen 24 uur het eerste gesprek
Service met een glimlach

Ken jij de weg in het hypotheken oerwoud?

Een hypotheekadvies voor een ondernemer is altijd maatwerk. Van belang is dat een ondernemer zich daarvan bewust is. Ons advies aan iedere relatie (zowel de particulier als de ondernemer) is om bij aankoop- of verhuisplannen altijd vooraf het adviestraject op te starten. Zorg dat de mogelijkheden in beeld zijn. Zo kunnen teleurstellingen worden voorkomen. Of blijkt juist dat er meer of andere mogelijkheden zijn dan vooraf gedacht. Internet staat vol met informatie. Maar welke informatie is specifiek voor jouw situatie van toepassing. De meeste ondernemers zitten op de administratieve rompslomp en het hypothecaire oerwoud niet te wachten. Als ondernemer heb je behoefte aan passend advies, wil je direct weten waar je aan toe bent en moet het voor jou goed worden geregeld. Je hebt als ondernemer tenslotte meer te doen.

Maak kennis

Heb je vragen, ideeën, of ben je nieuwsgierig geworden en wil je gewoon eens even van gedachten wisselen over wat wij voor jou kunnen betekenen? Graag! Neem gerust contact op met MKB Hypotheken. Laat ons vooral ook weten waar jij als ondernemer tegenaan loopt. Elke dag doen we ervaringen op die soms ook relevant zijn voor andere ondernemers. Met 40+ geldverstrekkers doen wij zaken. Ga jij een woning kopen (bestaand of nieuwbouw) of heb je een andere hypotheek-gerelateerde vraag? Patrick, Krijn, Oscar en Quido helpen je graag met het maken van goede keuzes in de wirwar van verschillende aanbieders en hypotheken. Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek! 


Ga terug naar het overzicht

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

MKB Finanz heeft ons perfect geholpen, ze gaan net zo lang door totdat het resultaat is bereikt. Dank voor alles en zeker tot de volgende keer :)
Rob Vreeken
Rob Vreeken
2023-11-22
MKB Finanz heeft ons uitstekend geholpen met het vinden van de juiste hypotheek. Door de persoonlijke aanpak helpen ze snel met het vinden van de juiste financiering. Door het brede aanbod was onze hypotheek snel voor elkaar en hebben we een mooi bedrijfspand aan kunnen schaffen!
Yori Van Diest
Yori Van Diest
2023-11-21
Krijn en Oscar hebben voor ons de financiering geregeld voor ons bedrijfspand, het was kort dag, de koop moest snel geregeld worden omdat er kapers op de kust waren. Hierdoor was het nodig dat Krijn en Oscar snel zouden handelen en er kort op zouden zitten. Dat hebben ze gedaan! Inmiddels is de financiering rond en is de fundering voor ons pand gelegd. We gaan dit vieren, dank Krijn en Oscar! Peter ter Maaten Ingenio Elektrotechniek BV
Peter Ter Maaten
Peter Ter Maaten
2023-10-25
Prettige club om zaken mee te doen. Zeker geen 9:00 to 17:00 mentaliteit. Pakken door totdat de financiering naar tevredenheid geregeld is.
Armand Bergsma
Armand Bergsma
2023-08-24
Krijn en Oscar, hartelijk dank voor jullie kundige begeleiding! Top Service.
Laurens Doude van Troostwijk
Laurens Doude van Troostwijk
2023-06-21
Ons Eerste pand gekocht hopelijk met volg! Had niet verwacht dat alles zo eenvoudig kon zijn/lopen! Wel een groot succes en dank aan Krijn. Ik en mijn man met open hart Krijn wat ben jij goed in je vak! En Uiteraard ook een zeer prettige persoonlijkheid. Wij zijn geweldig geholpen helder advies en meteen actie. Altijd antwoord op vragen, en gelijk! Dank voor al het tijd die je hebt genomen voor ons. Wij weten je te vinden. Zeker een aanrader!
Fatma Eken
Fatma Eken
2023-05-12
Zoooooo trots op ons! Dankjewel voor de samenwerking, jullie advies, voor het geduld en voor het meedenken. Zelf ben ik contact gekomen met MKB Finanz door mijn accountant, maar wie een review lezer is.. Onze wens is uitgekomen door de samenwerking met Quido en Oscar. Mooie dag, Daantje
Loena
Loena
2023-03-29
Een zeer deskundig bedrijf! Met behulp van Quido en Oscar heb ik de financiering rond kunnen maken voor de overname van een kaasspeciaalzaak. Zeer tevreden over het resultaat!
Jasper Maes
Jasper Maes
2023-03-18
Voor duidelijk en goed advies over financiering moet je bij MKB Finanz zijn. Zeer persoonlijk, meedenkend en scherp. Ze zetten graag een stapje extra. We zouden hen dan ook van harte aanbevelen bij andere ondernemers.
Daphne Jansen
Daphne Jansen
2023-03-02
Krijn is de juiste persoon waarbij je moet zijn als het gaat over advies en financiering. Hij heeft kennis van zaken en geeft een perfecte service!
Elroy Trommelen
Elroy Trommelen
2022-11-10

MKBF Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team

Onze experts

Krijn, Oscar en Quido staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbfinanz.nl