MKB Finanz Veenendaal

Onze samenwerking met ABN AMRO Lease

×
Ga terug naar het overzicht

Voor de financiering van bedrijfsmiddelen maken ondernemers vaker gebruik van lease. Ondernemers met een financieringsbehoefte willen wel snel duidelijkheid over hun financieringsaanvraag. Wij spelen in op die behoefte door ondernemers direct financieringsduidelijkheid te geven, wanneer zij hun lease-aanvraag (tot € 250.000,-) bij ons indienen. Sinds het begin van 2024 is MKB Finanz een officieel partnerschap aangegaan met ABN AMRO Lease. ABN AMRO was al één van onze financieringspartners, maar door deze samenwerking kunnen wij tegen nog aantrekkelijkere condities leases verstrekken.

Ontdek de voordelen van lease als financiering voor je bedrijfsgroei

Sta je voor een investeringsbeslissing en heb je financiering nodig? Kijk dan ook eens naar lease. De voordelen zijn groot en het zijn er veel. En tegenwoordig valt bijna alles te leasen. Van een financieringsinstrument ontwikkelt lease zich tot een middel om strategische ondernemingsdoelstellingen te bereiken, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid. Of voor uitbreiding van je business.

Onze samenwerking met ABN AMRO Lease

De samenwerking is gericht op het uitbesteden van (delen van) het leaseproces door ABN AMRO Lease aan MKB Finanz. Door deze samenwerking hebben wij direct toegang gekregen tot het leaseportal. We kunnen voor onze relaties direct calculeren en specificeren naar klantbehoefte. We krijgen real time inzicht in kredietwaardigheid en bij een positieve kredietacceptatie volgt ‘real time’ een geheel vrijblijvende lease-offerte. Wij houden zelf de regie over het verkoop/aanvraagproces. En daar houden ondernemers van. Ondernemingen doen er verstandig aan om bij de invulling van hun (her)financieringsbehoefte zelf de regie in handen te nemen, vroegtijdig alle financieringsalternatieven te onderzoeken en passende voorbereidingen te treffen.

Partner voor de lange termijn

Wij werken met zowel de grotere landelijke als een aantal goede regionale leasemaatschappijen samen. Iedere leasemaatschappij heeft zijn eigen specialisme. Voor klanten kunnen wij op die manier de beste match maken. Zoekt een klant bedrijfsauto’s, elektrische auto’s, bewerkingsapparatuur, ICT of zonnepanelen met batterijen. Wij kiezen de beste partij daarbij. Wij gaan voor een langdurige partnerschap met onze klanten. Dit in tegenstelling tot veel van onze collega’s die vaak meer transactiegericht bezig zijn. Wij willen jouw bedrijf en toekomstplannen begrijpen, zodat we samen de juiste financieringsoplossing vinden. Achteraf weten hoe de zaken gelopen zijn door een jaarverslag is leuk, maar kijken naar de toekomst blijft voor ondernemers een boeiende bezigheid.

Toegang tot de beste bedrijfsmiddelen

Met de beschikbare laagdrempelige leaseoplossingen, zoals financiële lease, kun je de kosten van nieuwe of gebruikte bedrijfsmiddelen over een langere periode spreiden en hoef je niet de volledige kosten vooraf te betalen. Met een financiële lease kun je voor een vast maandbedrag 100% van jouw bedrijfsmiddel financieren – als je wilt zelfs inclusief de btw. Zo kan jouw bedrijf gebruik maken van de allerbeste apparatuur, voertuigen of technologische innovaties, of haar milieuprestaties verbeteren – en een voorsprong nemen op de concurrentie. Van bedrijfsauto’s tot medische apparatuur en van productiemachines tot een megabatterij voor energieopslag. Er is met financiële lease meer mogelijk dan je denkt.

Bescherm jouw cashflow

De huidige economie kampt met stijgende prijzen, druk op wereldwijde toeleveringsketens en vaak lange betaaltermijnen. Veel bedrijven komen daardoor in cashflowproblemen. Lease biedt een manier om bedrijfsmiddelen te financieren, waarbij er optimaal gebruik gemaakt wordt van jouw werkkapitaal. Je kunt een object aanschaffen zonder jouw werkkapitaal aan te spreken of eerst te moeten sparen. Zo houdt je ook direct overige activa vrij voor andere (financierings)doeleinden. Met sale and lease back kun je de waarde contant maken van activa die je al bezit. Je biedt dan jouw object ter financiering aan en leaset dit terug. Zo creëer je gemakkelijk en snel extra werkkapitaal.

Combineer flexibiliteit met duidelijkheid

Wij bieden een perfecte combinatie van voorspelbaarheid en flexibiliteit in het opstellen van een leasecontract. Zo bepaal jij of je het totale aankoopbedrag financiert of slechts een gedeelte ervan. Je bepaalt ook zelf of je het object volledig afbetaalt dan wel gedeeltelijk, en in hoeveel termijnen. De maandlasten en looptijd van de financiering stemmen we samen af op jouw situatie, en op de levensduur en het gebruik van het object. Omdat leaseproducten bovendien korte goedkeuringsprocedures kennen, kun je met een lease snel inspelen op kansen.

MKB Finanz en haar financieringspartners

MKB Finanz is een ervaren adviseur op het gebied van financieringen, waarvan lease er één is. Wij zijn een intermediair tussen lease-aanvrager en leasemaatschappij. In deze rol kunnen wij de beste leasecondities garanderen. Je kunt via MKB Finanz uit verschillende lease-producten kiezen. Alle vormen hebben hun eigen voordelen. Zo kan de ene leasevorm jou belastingvoordeel bieden, terwijl de andere jouw vermogenspositie op de balans verbetert. Ook de voors en tegens van eigenaarschap wegen we af: samen kijken we welke oplossing het beste past bij jouw situatie. Wij werken samen met meerdere financieringsmaatschappijen. Daardoor hebben we altijd een passende partij voor jouw aanvraag. En gaat het over jouw privéwoning. Dan werken wij vanuit MKB Hypotheken samen met deze hypotheekverstrekkers. Met de juiste balans tussen privé en zakelijk. Ervaar het zelf. Overweeg je ons in te zetten voor jouw financieringsbehoeften? Neem contact met ons op. We komen graag langs.

Adviesgesprek

Ga terug naar het overzicht

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

MKB Finanz heeft ons perfect geholpen, ze gaan net zo lang door totdat het resultaat is bereikt. Dank voor alles en zeker tot de volgende keer :)
Rob Vreeken
Rob Vreeken
2023-11-22
MKB Finanz heeft ons uitstekend geholpen met het vinden van de juiste hypotheek. Door de persoonlijke aanpak helpen ze snel met het vinden van de juiste financiering. Door het brede aanbod was onze hypotheek snel voor elkaar en hebben we een mooi bedrijfspand aan kunnen schaffen!
Yori Van Diest
Yori Van Diest
2023-11-21
Krijn en Oscar hebben voor ons de financiering geregeld voor ons bedrijfspand, het was kort dag, de koop moest snel geregeld worden omdat er kapers op de kust waren. Hierdoor was het nodig dat Krijn en Oscar snel zouden handelen en er kort op zouden zitten. Dat hebben ze gedaan! Inmiddels is de financiering rond en is de fundering voor ons pand gelegd. We gaan dit vieren, dank Krijn en Oscar! Peter ter Maaten Ingenio Elektrotechniek BV
Peter Ter Maaten
Peter Ter Maaten
2023-10-25
Prettige club om zaken mee te doen. Zeker geen 9:00 to 17:00 mentaliteit. Pakken door totdat de financiering naar tevredenheid geregeld is.
Armand Bergsma
Armand Bergsma
2023-08-24
Krijn en Oscar, hartelijk dank voor jullie kundige begeleiding! Top Service.
Laurens Doude van Troostwijk
Laurens Doude van Troostwijk
2023-06-21
Ons Eerste pand gekocht hopelijk met volg! Had niet verwacht dat alles zo eenvoudig kon zijn/lopen! Wel een groot succes en dank aan Krijn. Ik en mijn man met open hart Krijn wat ben jij goed in je vak! En Uiteraard ook een zeer prettige persoonlijkheid. Wij zijn geweldig geholpen helder advies en meteen actie. Altijd antwoord op vragen, en gelijk! Dank voor al het tijd die je hebt genomen voor ons. Wij weten je te vinden. Zeker een aanrader!
Fatma Eken
Fatma Eken
2023-05-12
Zoooooo trots op ons! Dankjewel voor de samenwerking, jullie advies, voor het geduld en voor het meedenken. Zelf ben ik contact gekomen met MKB Finanz door mijn accountant, maar wie een review lezer is.. Onze wens is uitgekomen door de samenwerking met Quido en Oscar. Mooie dag, Daantje
Loena
Loena
2023-03-29
Een zeer deskundig bedrijf! Met behulp van Quido en Oscar heb ik de financiering rond kunnen maken voor de overname van een kaasspeciaalzaak. Zeer tevreden over het resultaat!
Jasper Maes
Jasper Maes
2023-03-18
Voor duidelijk en goed advies over financiering moet je bij MKB Finanz zijn. Zeer persoonlijk, meedenkend en scherp. Ze zetten graag een stapje extra. We zouden hen dan ook van harte aanbevelen bij andere ondernemers.
Daphne Jansen
Daphne Jansen
2023-03-02
Krijn is de juiste persoon waarbij je moet zijn als het gaat over advies en financiering. Hij heeft kennis van zaken en geeft een perfecte service!
Elroy Trommelen
Elroy Trommelen
2022-11-10

MKBF Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team

Onze experts

Krijn, Oscar en Quido staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbfinanz.nl