MKB Finanz Veenendaal

MKB Finanz in het Meest gelezen modevakblad van Nederland

×
Ga terug naar het overzicht

CEO Pim Duetz over Mode en MKB Finanz

In de nieuwste editie van Textilia een interview met CEO Pim Duetz. Pim is eigenaar van multibrandketens Duetz en Adam Brandstores. Textilia is de meest toonaangevende journalistieke informatiebron voor modeprofessionals. Via het vakblad, de website en de nieuwsbrieven bereiken ze maandelijks minimaal 60.000 lezers en volgers. Gaaf dat MKB Finanz in het artikel genoemd wordt.

Pim Duetz over succesvol crowdfunden

Crowdfunding wordt door ondernemers steeds vaker ingezet als doeltreffend investeringsmiddel. Maar wat komt hierbij kijken en wat levert het op? Pim Duetz, ceo bij Duetz en Adam Brandstores wordt gesteund door klanten én leveranciers: “Het heeft al heel wat gesprekken aan de kassa en koffietafel op gang gebracht.”

Duetz specialist in exclusieve dames- en herenmode

Duetz heeft 4 herenmodezaken, 1 damesmodezaak en een webshop in het midden-hoog segment. De overgrootvader van Pim begon in Wijk bij Duurstede een winkel in stoffen en fournituren die later uitgroeide tot herenkleding zaak. In 1922 verhuisde zijn opa naar Zeist waar zijn vader de zaak uitbouwde tot een nationaal begrip. Duetz is al 160 jaar een familiebedrijf. In 2007 kregen ze, onder meer vanwege hun uitstekende reputatie en solide bedrijfsvoering, het predicaat hofleverancier toegekend. Om een grote stap naar het digitale tijdperk te kunnen zetten namen ze bijna 5 jaar geleden de beste 18 filialen en de webshop van Adam Brandstores over. Ze runnen het familiebedrijf bijna 30 jaar met succes. De lijnen zijn kort: Astrid stuurt de 23 winkels aan en heeft daar wekelijks contact mee via Teams. Pim is belast met strategie, e-commerce, inkoop en marketing. Na analyse en aanscherping van hun beleid, besloten ze dat hun klantgerichtheid in de winkels maar ook online aan een digitale update toe is. Een grote stap omdat het platform waar nu de winkels en webshops op draaien zowel het kassasysteem, de webshops als het marketingprogramma bevat. Alles in één dus. 

Waarom raad je crowdfunding aan bij andere ondernemers

“Bij de grootbanken hoef je momenteel als retailbedrijf niet aan te kloppen. Crowdfunding is een goed, effectief en hedendaags alternatief middel en een mooie manier om de band met je klanten te versterken. Als je een crowdfunding overweegt, zou ik zeker een adviseur of tussenpersoon hierbij betrekken. Ik ben ongelofelijk blij hoe we in dit traject zijn begeleid door Quido Schaafsma van MKB Finanz. Hij heeft ons gecoacht, bijgestaan met een goede liquiditeitsbegroting te maken en het is heel fijn om af en toe met iemand te kunnen sparren en van gedachten te wisselen. Als ondernemer ben je niet iedere dag met dit soort activiteiten bezig, dus dan is het erg waardevol als je die steun krijgt.”  

Ik ben ongelofelijk blij hoe we in dit traject zijn begeleid door Quido Schaafsma van MKB Finanz. Hij heeft ons gecoacht, bijgestaan met een goede liquiditeitsbegroting te maken en het is heel fijn om af en toe met iemand te kunnen sparren en van gedachten te wisselen. 

Pim Duetz

Neem contact op

MKB Finanz is expert in bedrijfsfinancieringen en financieringsadvies. We regelen jouw financiering voor vastgoed (eigen gebruik en belegging), groei, werkkapitaal, debiteuren, voorraad, bedrijfsovername, machines & wagenpark. We hebben een uitgebreide netwerk van ruim 100+ geldverstrekkers. Dit zijn zowel banken alsook niet-banken zoals lease- & factoringsmaatschappijen, crowdfunders, fondsen en investeerders. We hebben veel ervaring met het opstarten van een crowdfundingcampagne. MKB Finanz staat aan jouw zijde tijdens het financieringstraject. Meer weten: Vraag een adviesgesprek aan of lees meer over onze MKB Finanz methode.

Artikel Textilia

Ga terug naar het overzicht

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

MKB Finanz heeft ons perfect geholpen, ze gaan net zo lang door totdat het resultaat is bereikt. Dank voor alles en zeker tot de volgende keer :)
Rob Vreeken
Rob Vreeken
2023-11-22
MKB Finanz heeft ons uitstekend geholpen met het vinden van de juiste hypotheek. Door de persoonlijke aanpak helpen ze snel met het vinden van de juiste financiering. Door het brede aanbod was onze hypotheek snel voor elkaar en hebben we een mooi bedrijfspand aan kunnen schaffen!
Yori Van Diest
Yori Van Diest
2023-11-21
Krijn en Oscar hebben voor ons de financiering geregeld voor ons bedrijfspand, het was kort dag, de koop moest snel geregeld worden omdat er kapers op de kust waren. Hierdoor was het nodig dat Krijn en Oscar snel zouden handelen en er kort op zouden zitten. Dat hebben ze gedaan! Inmiddels is de financiering rond en is de fundering voor ons pand gelegd. We gaan dit vieren, dank Krijn en Oscar! Peter ter Maaten Ingenio Elektrotechniek BV
Peter Ter Maaten
Peter Ter Maaten
2023-10-25
Prettige club om zaken mee te doen. Zeker geen 9:00 to 17:00 mentaliteit. Pakken door totdat de financiering naar tevredenheid geregeld is.
Armand Bergsma
Armand Bergsma
2023-08-24
Krijn en Oscar, hartelijk dank voor jullie kundige begeleiding! Top Service.
Laurens Doude van Troostwijk
Laurens Doude van Troostwijk
2023-06-21
Ons Eerste pand gekocht hopelijk met volg! Had niet verwacht dat alles zo eenvoudig kon zijn/lopen! Wel een groot succes en dank aan Krijn. Ik en mijn man met open hart Krijn wat ben jij goed in je vak! En Uiteraard ook een zeer prettige persoonlijkheid. Wij zijn geweldig geholpen helder advies en meteen actie. Altijd antwoord op vragen, en gelijk! Dank voor al het tijd die je hebt genomen voor ons. Wij weten je te vinden. Zeker een aanrader!
Fatma Eken
Fatma Eken
2023-05-12
Zoooooo trots op ons! Dankjewel voor de samenwerking, jullie advies, voor het geduld en voor het meedenken. Zelf ben ik contact gekomen met MKB Finanz door mijn accountant, maar wie een review lezer is.. Onze wens is uitgekomen door de samenwerking met Quido en Oscar. Mooie dag, Daantje
Loena
Loena
2023-03-29
Een zeer deskundig bedrijf! Met behulp van Quido en Oscar heb ik de financiering rond kunnen maken voor de overname van een kaasspeciaalzaak. Zeer tevreden over het resultaat!
Jasper Maes
Jasper Maes
2023-03-18
Voor duidelijk en goed advies over financiering moet je bij MKB Finanz zijn. Zeer persoonlijk, meedenkend en scherp. Ze zetten graag een stapje extra. We zouden hen dan ook van harte aanbevelen bij andere ondernemers.
Daphne Jansen
Daphne Jansen
2023-03-02
Krijn is de juiste persoon waarbij je moet zijn als het gaat over advies en financiering. Hij heeft kennis van zaken en geeft een perfecte service!
Elroy Trommelen
Elroy Trommelen
2022-11-10

MKBF Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team

Onze experts

Krijn, Oscar en Quido staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbfinanz.nl