MKB Finanz Veenendaal

Start verkoop 23 nieuwbouw bedrijfsunits De Hoge Weyse in Weesp

×
Ga terug naar het overzicht

De 23 nieuwbouw bedrijfsunits aan Hogeweyselaan 215 in Weesp zijn erg in trek. Voor ondernemers en beleggers is het een interessant bouwproject. En dat is niet zomaar toevallig: de aantrekkelijke prijs, een potentieel beleggingsrendement, de gunstige ligging, de moderne en onderhoudsvriendelijke bouw en de representatieve gevelpartij hebben reeds de aandacht van diverse kopers getrokken. Een ideale investering voor eigen gebruik of een belegging! Wacht niet te lang met het concreet maken van jouw interesse. Er zijn nu nog bedrijfsunits beschikbaar.

Status verkochte bedrijfsunits is een momentopname van 29-9-2023!

De Hoge Weyse

De Hoge Weyse ligt aan de Hogeweyselaan in Weesp op het bedrijventerrein Noord. Een project met 23 bedrijfs- en kantoorunits met een ruim pakket aan opgenomen duurzaamheidsvoorzieningen t/m energielabel A++++. Alle units zijn voorzien van een royaal dakterras en beschikken over ​minimaal 2 parkeerplaatsen. De koopprijs vrij op naam ligt tussen de EUR 299.000 (ca 140 m2) – EUR 399.000 (ca 185 m2). Er is een directe ontsluiting naar de A1 en A9 via de nieuwe randweg Weespersluis. Met de fiets is het 6 minuten vanaf NS-station Weesp. Lees meer op de project website.

MKB Finanz is dé financieringspartner

We zijn trots dat wij ook voor dit prachtige nieuwbouwproject gekozen zijn als de financieringspartner voor de kopers. Je staat als koper op het punt een belangrijke beslissing te maken: je eigen bedrijfspand kopen. Voor eigen gebruik of voor de belegging. Een keuze die grote impact heeft en logisch dat je daarom goed voorbereid wilt zijn. MKB Finanz is de specialist op het gebied van zakelijk vastgoed en helpt je graag met advies en ondersteuning in het gehele proces. En dat begint met een persoonlijk en op maat gesneden financieringsadvies. We begrijpen dat je als ondernemer en/of vastgoedprofessional snel wilt weten waar je aan toe bent. Bij ons krijg je binnen 24 uur te horen of de financiering lukt. En je komt er snel erachter welke aanbieder voor jou de beste voorwaarden heeft en tegen welk rentepercentage. Als je weet dat de financiering haalbaar is en met welke financieringslasten en kleine lettertjes je dient rekening te houden, kun je snel doorschakelen.

5 redenen voor onafhankelijk advies

Een zakelijke financiering aanvragen is voor veel ondernemers tijdrovend en lastig en daarom nemen onze adviseurs je dit werk graag uit handen. MKB Finanz is de specialist op het gebied van vastgoedfinanciering voor het MKB en de ondernemer in privé. Wij werken met meer dan 100 verschillende geldverstrekkers samen. Wij bemiddelen leningen bij banken, verzekeraars, pensioenfondsen, gespecialiseerde vastgoedfinanciers en vermogende families. Wij geven je 5 redenen om naar één van deze adviseurs te gaan:

Wij kennen de financiers, hun voorwaarden en het proces

Een zakelijke hypotheek aanvragen en afsluiten vinden veel ondernemers ingewikkeld en ‘gedoe’. Bij sommige financiers kun je zelfstandig een financiering online afsluiten. Wij raden je aan om een afspraak te maken met een onafhankelijke adviseur. Waarom? Omdat elke situatie van de onderneming en de ondernemer anders is. Een financiering krijg je niet zomaar. Zorg daarom voor een goede voorbereiding. In een persoonlijk gesprek geven wij meer informatie die specifiek voor jou van toepassing is. We hebben ook goede en warme contacten bij jouw (huis)bank. Lift mee op onze samenwerkingsovereenkomsten met de verschillende financiers. Omdat wij ook verstand hebben van privéhypotheken (MKB Hypotheken) kunnen wij de mogelijkheden van het benutten van de overwaarde op de privéwoning ook meenemen in ons advies. Als ondernemer zou je deze ‘zekerheid’ kunnen gebruiken.

Wij maken een exacte berekening voor jouw situatie

Online zijn er veel tools waarin je globaal je zakelijke financiering kunt berekenen. Ondanks dat deze tools voor een aantal ondernemers prima werken, zijn wij geen voorstander van dit soort standaardisatie. Elke bedrijfshypotheek is maatwerk. De exacte hoogte van de klantopslag hangt af van je situatie. Door financiers wordt hierbij o.a. naar de volgende factoren gekeken: de hoogte van de financiering, de financieringen die je mogelijk al hebt, de waarde van de zekerheden en je risicoprofiel. Wil je exact weten wat je kunt financieren en hoe je jouw klantopslag kunt verlagen? Ga dan naar een adviseur. Hij of zij luistert naar je verhaal, bespreekt de financieringsmogelijkheden en berekent op basis van jouw specifieke situatie de financiële verplichtingen. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Wij vragen de financiering voor je aan

De adviseur vraagt niet alleen de financiering voor je aan, legt uit welke documenten er nodig zijn voor de aanvraag en heeft tijdens het proces contact met de financier. Voor het aanvragen van een zakelijke hypotheek moet je veel documenten aanleveren. Denk hierbij aan financiële en niet financiële informatie over je onderneming, jouw financiële verplichtingen zowel zakelijk als privé, de hoogte van de beschikbare spaarmiddelen, een taxatierapport van het bedrijfspand en een prognose na investering(en). Wij leveren namens jou de benodigde documenten aan bij de financier(s) en hebben direct contact met de financier over jouw aanvraag. Wij bereiden de aanvraag goed voor en denken hierbij 3 stappen vooruit. Wij zijn de financieringsregisseur en houden je op de hoogte van de aanvraag, beantwoorden jouw vragen, beantwoorden de vragen van de financier(s) en schakelen met belangrijke partners zoals de boekhouder, accountant, taxateur, fiscalist en notaris.

Wij denken met je mee als er iets verandert in je situatie

Ook nadat je de financiering hebt afgesloten, kun je bij de adviseur terecht als er iets in je zakelijke of persoonlijke situatie verandert. Met de informatie over de wijziging in jouw (financiële) situatie denkt de adviseur met je mee en kijkt wat deze veranderingen betekenen. Wij staan als jouw vaste partner naast je en wij adviseren en ondersteunen waar nodig. Wij signaleren verbeterkansen en nieuwe mogelijkheden en delen deze actief met jou. We ondersteunen ondernemers bij al hun vraagstukken op financieel en bedrijfsorganisatorisch gebied. Bij elke fase van de onderneming alsook in jouw privéleven zorgen we voor gedegen advies, betrouwbare ondersteuning én verrassende oplossingen. Of het nu zakelijk gaat om groeien, inkopen, overnemen, verkopen, uitbreiden, verdiepen, innoveren of consolideren. Of in privé over verhuizen, verduurzamen, scheiden, vakantiewoning, kinderen helpen met een hypotheek en een onafhankelijke financiële planning.

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn?

Wil jij jouw financiering laten doorrekenen en weten wat jouw mogelijkheden zijn? Maak dan een gratis en vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs om een berekening te maken. Zo krijg je op voorhand al inzicht in je financiële mogelijkheden, financieringslasten en weet je wat je kunt financieren. Desgewenst kun je onze analyse (conclusie: financierbaar) met de verkopend makelaar delen, zodat het meteen duidelijk is dat je al hebt gesproken met een financieringsadviseur en weet wat je mogelijkheden zijn. Dat helpt bij het toegewezen krijgen van een optie en het doorpakken naar de koop- aanneemovereenkomst.

Ga terug naar het overzicht

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

MKB Finanz heeft ons perfect geholpen, ze gaan net zo lang door totdat het resultaat is bereikt. Dank voor alles en zeker tot de volgende keer :)
Rob Vreeken
Rob Vreeken
2023-11-22
MKB Finanz heeft ons uitstekend geholpen met het vinden van de juiste hypotheek. Door de persoonlijke aanpak helpen ze snel met het vinden van de juiste financiering. Door het brede aanbod was onze hypotheek snel voor elkaar en hebben we een mooi bedrijfspand aan kunnen schaffen!
Yori Van Diest
Yori Van Diest
2023-11-21
Krijn en Oscar hebben voor ons de financiering geregeld voor ons bedrijfspand, het was kort dag, de koop moest snel geregeld worden omdat er kapers op de kust waren. Hierdoor was het nodig dat Krijn en Oscar snel zouden handelen en er kort op zouden zitten. Dat hebben ze gedaan! Inmiddels is de financiering rond en is de fundering voor ons pand gelegd. We gaan dit vieren, dank Krijn en Oscar! Peter ter Maaten Ingenio Elektrotechniek BV
Peter Ter Maaten
Peter Ter Maaten
2023-10-25
Prettige club om zaken mee te doen. Zeker geen 9:00 to 17:00 mentaliteit. Pakken door totdat de financiering naar tevredenheid geregeld is.
Armand Bergsma
Armand Bergsma
2023-08-24
Krijn en Oscar, hartelijk dank voor jullie kundige begeleiding! Top Service.
Laurens Doude van Troostwijk
Laurens Doude van Troostwijk
2023-06-21
Ons Eerste pand gekocht hopelijk met volg! Had niet verwacht dat alles zo eenvoudig kon zijn/lopen! Wel een groot succes en dank aan Krijn. Ik en mijn man met open hart Krijn wat ben jij goed in je vak! En Uiteraard ook een zeer prettige persoonlijkheid. Wij zijn geweldig geholpen helder advies en meteen actie. Altijd antwoord op vragen, en gelijk! Dank voor al het tijd die je hebt genomen voor ons. Wij weten je te vinden. Zeker een aanrader!
Fatma Eken
Fatma Eken
2023-05-12
Zoooooo trots op ons! Dankjewel voor de samenwerking, jullie advies, voor het geduld en voor het meedenken. Zelf ben ik contact gekomen met MKB Finanz door mijn accountant, maar wie een review lezer is.. Onze wens is uitgekomen door de samenwerking met Quido en Oscar. Mooie dag, Daantje
Loena
Loena
2023-03-29
Een zeer deskundig bedrijf! Met behulp van Quido en Oscar heb ik de financiering rond kunnen maken voor de overname van een kaasspeciaalzaak. Zeer tevreden over het resultaat!
Jasper Maes
Jasper Maes
2023-03-18
Voor duidelijk en goed advies over financiering moet je bij MKB Finanz zijn. Zeer persoonlijk, meedenkend en scherp. Ze zetten graag een stapje extra. We zouden hen dan ook van harte aanbevelen bij andere ondernemers.
Daphne Jansen
Daphne Jansen
2023-03-02
Krijn is de juiste persoon waarbij je moet zijn als het gaat over advies en financiering. Hij heeft kennis van zaken en geeft een perfecte service!
Elroy Trommelen
Elroy Trommelen
2022-11-10

MKBF Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team

Onze experts

Krijn, Oscar en Quido staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbfinanz.nl