MKB Finanz Veenendaal

Succesverhaal: Aankoop kantoor designstudio

×
Ga terug naar het overzicht

De Ondernemersreis van Daphne Jansen met Studio Daphne Jansen

De jonge, gedreven en creatieve Daphne Jansen is in 2017 naast haar baan gestart met Studio Daphne Jansen. Dat zien we vaker. De zekerheid van een vast inkomen als de uitdaging van een eigen onderneming. Maar al snel namen het aantal opdrachten toe. Het parttime ondernemen werd fulltime. En zo had ze ineens 2 fulltime banen. Ze besloot om zich volledig te richten op haar eigen onderneming. En met succes.

“Voor duidelijk en goed advies over financiering moet je bij MKB Finanz zijn. Zeer persoonlijk, meedenkend en scherp. Ze zetten graag een stapje extra. We zouden hen dan ook van harte aanbevelen bij andere ondernemers”
Daphne Jansen

Iedereen voelt zich thuis

Studio Daphne Jansen is een jong en dynamisch ontwerpbureau met een ruime ervaring in het ontwerpen van bijzondere interieurs en interactieve ervaringen voor merken, musea en experience centers. Zij creëren concepten. En ontwikkelen en ontwerpen verhalende ruimtes. Zij focussen zich daarbij op het concept, ruimtelijk- en grafisch ontwerp, licht en interactieve vormen. Alles komt perfect samen en in de ruimte voelt iedereen zich thuis. Met een aanstekelijk enthousiasme werken zij van concept tot realisatie aan de mooiste projecten op zowel cultureel, zakelijk als particulier vlak. Zij bundelen de krachten met o.a. engineers, av specialisten, interieur- en decorbouwers om het ontwerp te realiseren. Van droom tot realisatie kun je bij Daphne en haar team terecht. Ze geven de verhalen van bedrijven en instellingen vorm en zorgen dat iedereen zich thuis voelt.

Dromen, durven, doen

Dat Daphne iets goed doet blijkt wel dat ze in het korte bestaan van haar onderneming in 2022 haar werkzaamheden niet meer vanuit huis kon uitvoeren. Er waren collega’s nodig om haar te ondersteunen en een creatieve brein heeft ook een inspiratievolle omgeving nodig. Dit maakte dat Daphne op zoek is gegaan naar een eigen plek. Hier speelde de vraag of ze een pand wilde huren of kopen. Vanuit het gezamenlijk netwerk kwam Daphne in gesprek met MKB Finanz en daar deelde zij haar ambities, uitdagingen en plannen. We hebben inhoudelijk goede gesprekken gevoerd. Niet alleen over de financieringsmogelijkheden, maar ook over haar toekomstplannen. Creativiteit is niet alleen belangrijk voor een ontwerpbureau. Ook in de financiële dienstverlening is creativiteit een belangrijkere vaardigheid. Wij zijn niet zo van het ‘u-vraagt-wij-draaien’ mentaliteit. Je brengt allebei iets in. Dan moet je elkaar wel goed kennen. Al snel werd duidelijk dat het kopen van een eigen bedrijfspand een goede investering was. En niet onbelangrijk financieel goed haalbaar. Daphne gaat het doen. Ze koopt een eigen pand.

Smalle Zijde Veenendaal

Daphne haar interesse ging uit naar de prachtige nieuwbouw bedrijfsunits op bedrijventerrein Het Ambacht in Veenendaal. Door de goede voorbereiding konden er snel knopen worden doorgehakt. Met een gerust hart heeft ze haar handtekening op het koopcontract gezet. MKB Finanz heeft Daphne van het begin tot het eind bijgestaan met raad en daad. Een complicerende factor waar rekening mee gehouden moest worden was dat er gedurende het koopproces nog sprake was van een juridische omzetting van haar onderneming. Hier dien je zowel bij de koop alsook bij het financieringstraject rekening mee te houden. Eigenlijk doen wij ongeveer hetzelfde als Daphne en haar team doen. Het verhaal van de onderneming en de onderneemster geven wij vorm en wij zorgen dat iedereen zich ‘thuis voelt’. We kennen de verschillende financiers. En we weten wat zij nodig hebben om een goed oordeel te kunnen vormen. Wel zo prettig om in zo’n belangrijk traject iemand in huis te hebben die thuis is in financieringen. Een passende financiering is de levensader voor elke onderneming.

Interieur met een WoW factor

Inmiddels is Daphne de laatste hand aan het leggen aan haar eigen bedrijfspand. De binnenzijde zal omgetoverd worden met veel oog voor sfeer, design en detail. Daphne kennende wordt dit een plaatje. Mooi ontwerp, strak budget daar houden wij van. Als MKB Finanz zijn we dankbaar dat we Daphne mochten bij staan. Afgelopen week hebben we zelfs een heel mooi getuigschrift mogen ontvangen. Toch bijzonder dat iemand de moeite neemt om haar verhaal en ervaring op papier te zetten. Geen betere promotie dan de kracht van een aanbeveling. Uiteindelijk is mond tot mond reclame het hoogste goed in onze business. Op deze manier leren we veel ondernemers kennen. We zijn hier dan ook heel erg trots op. Dankjewel Daphne!!! Veel succes in jouw eigen en duurzame bedrijfspand. Dat je van nog heel veel nieuwe klanten de zintuigen mag prikkelen.

Maak een afspraak

Wil je graag advies over jouw situatie? We staan je graag te woord.

Neem contact op

Ga terug naar het overzicht

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

MKB Finanz heeft ons perfect geholpen, ze gaan net zo lang door totdat het resultaat is bereikt. Dank voor alles en zeker tot de volgende keer :)
Rob Vreeken
Rob Vreeken
2023-11-22
MKB Finanz heeft ons uitstekend geholpen met het vinden van de juiste hypotheek. Door de persoonlijke aanpak helpen ze snel met het vinden van de juiste financiering. Door het brede aanbod was onze hypotheek snel voor elkaar en hebben we een mooi bedrijfspand aan kunnen schaffen!
Yori Van Diest
Yori Van Diest
2023-11-21
Krijn en Oscar hebben voor ons de financiering geregeld voor ons bedrijfspand, het was kort dag, de koop moest snel geregeld worden omdat er kapers op de kust waren. Hierdoor was het nodig dat Krijn en Oscar snel zouden handelen en er kort op zouden zitten. Dat hebben ze gedaan! Inmiddels is de financiering rond en is de fundering voor ons pand gelegd. We gaan dit vieren, dank Krijn en Oscar! Peter ter Maaten Ingenio Elektrotechniek BV
Peter Ter Maaten
Peter Ter Maaten
2023-10-25
Prettige club om zaken mee te doen. Zeker geen 9:00 to 17:00 mentaliteit. Pakken door totdat de financiering naar tevredenheid geregeld is.
Armand Bergsma
Armand Bergsma
2023-08-24
Krijn en Oscar, hartelijk dank voor jullie kundige begeleiding! Top Service.
Laurens Doude van Troostwijk
Laurens Doude van Troostwijk
2023-06-21
Ons Eerste pand gekocht hopelijk met volg! Had niet verwacht dat alles zo eenvoudig kon zijn/lopen! Wel een groot succes en dank aan Krijn. Ik en mijn man met open hart Krijn wat ben jij goed in je vak! En Uiteraard ook een zeer prettige persoonlijkheid. Wij zijn geweldig geholpen helder advies en meteen actie. Altijd antwoord op vragen, en gelijk! Dank voor al het tijd die je hebt genomen voor ons. Wij weten je te vinden. Zeker een aanrader!
Fatma Eken
Fatma Eken
2023-05-12
Zoooooo trots op ons! Dankjewel voor de samenwerking, jullie advies, voor het geduld en voor het meedenken. Zelf ben ik contact gekomen met MKB Finanz door mijn accountant, maar wie een review lezer is.. Onze wens is uitgekomen door de samenwerking met Quido en Oscar. Mooie dag, Daantje
Loena
Loena
2023-03-29
Een zeer deskundig bedrijf! Met behulp van Quido en Oscar heb ik de financiering rond kunnen maken voor de overname van een kaasspeciaalzaak. Zeer tevreden over het resultaat!
Jasper Maes
Jasper Maes
2023-03-18
Voor duidelijk en goed advies over financiering moet je bij MKB Finanz zijn. Zeer persoonlijk, meedenkend en scherp. Ze zetten graag een stapje extra. We zouden hen dan ook van harte aanbevelen bij andere ondernemers.
Daphne Jansen
Daphne Jansen
2023-03-02
Krijn is de juiste persoon waarbij je moet zijn als het gaat over advies en financiering. Hij heeft kennis van zaken en geeft een perfecte service!
Elroy Trommelen
Elroy Trommelen
2022-11-10

MKBF Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team

Onze experts

Krijn, Oscar en Quido staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbfinanz.nl