MKB Finanz Veenendaal

Succesverhaal: Financiering bedrijfshal

×
Ga terug naar het overzicht

Succesverhaal: Handel en Transport Staal

Krijn weet zijn weg te vinden binnen de financiële wereld en heeft ons begeleid en ondersteund met raad en daad. Waar wij op een gegeven moment de oplossing niet meer zagen wist Krijn een passende oplossing te vinden…

Financiering bedrijfspand

Ons familiebedrijf is sinds 1942 gespecialiseerd in het afvoeren van paardenmest. Wij voeren voor bedrijven als particulieren de paardenmest af. Paardenmest, wat voor de klant afval is, wordt als grondstof voor de champignonteelt gebruikt. Het ophalen op locatie en transport naar de fabriek gebeurt volgens de Europese richtlijnen en regels. Inmiddels werken wij met in het bedrijf met 2 generaties in de onderneming en 2 chauffeurs. Dit maakt dat wij naast paardenmest steeds meer andere producten vervoeren met onze speciale gesloten containers en eigen kraan op onze vrachtwagens. Dit zijn bulkgoederen als: zand, grind, mais, gras, etc.

Vanaf de start van de onderneming deden wij dit vanaf onze locatie in Eemnes. Daar doen wij op en overslag en stallen wij de vrachtwagens. Vanwege de aannemende groei was deze locatie niet meer geschikt. Na een lange zoektocht hadden wij de perfecte locatie gevonden met alle benodigde vergunningen. Enige wat nog geregeld moest worden was de financiering. Helaas zag onze huisbank onze plannen niet zitten. Dit maakte dat wij opzoek moesten naar een andere financier. Uiteindelijk hebben wij de hulp van Krijn ingeschakeld een oude bekende van ons.

Krijn weet zijn weg te vinden binnen de financiële wereld en heeft ons begeleid en ondersteund met raad en daad. Waar wij op een gegeven moment de oplossing niet meer zagen wist Krijn een passende oplossing te vinden. Zijn begeleiding ervaren wij als prettig en hij is altijd goed bereikbaar. Wij zijn erg blij met zijn begeleiding in dit financieringstraject!

Ga terug naar het overzicht

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

MKB Finanz heeft ons perfect geholpen, ze gaan net zo lang door totdat het resultaat is bereikt. Dank voor alles en zeker tot de volgende keer :)
Rob Vreeken
Rob Vreeken
2023-11-22
MKB Finanz heeft ons uitstekend geholpen met het vinden van de juiste hypotheek. Door de persoonlijke aanpak helpen ze snel met het vinden van de juiste financiering. Door het brede aanbod was onze hypotheek snel voor elkaar en hebben we een mooi bedrijfspand aan kunnen schaffen!
Yori Van Diest
Yori Van Diest
2023-11-21
Krijn en Oscar hebben voor ons de financiering geregeld voor ons bedrijfspand, het was kort dag, de koop moest snel geregeld worden omdat er kapers op de kust waren. Hierdoor was het nodig dat Krijn en Oscar snel zouden handelen en er kort op zouden zitten. Dat hebben ze gedaan! Inmiddels is de financiering rond en is de fundering voor ons pand gelegd. We gaan dit vieren, dank Krijn en Oscar! Peter ter Maaten Ingenio Elektrotechniek BV
Peter Ter Maaten
Peter Ter Maaten
2023-10-25
Prettige club om zaken mee te doen. Zeker geen 9:00 to 17:00 mentaliteit. Pakken door totdat de financiering naar tevredenheid geregeld is.
Armand Bergsma
Armand Bergsma
2023-08-24
Krijn en Oscar, hartelijk dank voor jullie kundige begeleiding! Top Service.
Laurens Doude van Troostwijk
Laurens Doude van Troostwijk
2023-06-21
Ons Eerste pand gekocht hopelijk met volg! Had niet verwacht dat alles zo eenvoudig kon zijn/lopen! Wel een groot succes en dank aan Krijn. Ik en mijn man met open hart Krijn wat ben jij goed in je vak! En Uiteraard ook een zeer prettige persoonlijkheid. Wij zijn geweldig geholpen helder advies en meteen actie. Altijd antwoord op vragen, en gelijk! Dank voor al het tijd die je hebt genomen voor ons. Wij weten je te vinden. Zeker een aanrader!
Fatma Eken
Fatma Eken
2023-05-12
Zoooooo trots op ons! Dankjewel voor de samenwerking, jullie advies, voor het geduld en voor het meedenken. Zelf ben ik contact gekomen met MKB Finanz door mijn accountant, maar wie een review lezer is.. Onze wens is uitgekomen door de samenwerking met Quido en Oscar. Mooie dag, Daantje
Loena
Loena
2023-03-29
Een zeer deskundig bedrijf! Met behulp van Quido en Oscar heb ik de financiering rond kunnen maken voor de overname van een kaasspeciaalzaak. Zeer tevreden over het resultaat!
Jasper Maes
Jasper Maes
2023-03-18
Voor duidelijk en goed advies over financiering moet je bij MKB Finanz zijn. Zeer persoonlijk, meedenkend en scherp. Ze zetten graag een stapje extra. We zouden hen dan ook van harte aanbevelen bij andere ondernemers.
Daphne Jansen
Daphne Jansen
2023-03-02
Krijn is de juiste persoon waarbij je moet zijn als het gaat over advies en financiering. Hij heeft kennis van zaken en geeft een perfecte service!
Elroy Trommelen
Elroy Trommelen
2022-11-10

MKBF Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team

Onze experts

Krijn, Oscar en Quido staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbfinanz.nl