MKB Finanz Veenendaal

Succesverhaal: Financiering bedrijfsunit vereniging

×
Ga terug naar het overzicht

Succesverhaal: Heinz Pander Projecten

Afgelopen oktober heb ik Heinz Pander mogen ontmoeten. Een leuke en hardwerkende hovenier uit Loosdrecht. Een bevriende ondernemer heeft mij met Heinz in contact gebracht. Een waardevolle introductie en een hele prettige samenwerking. Er is geen betere promotie dan de kracht van een aanbeveling. Bedankt voor het vertrouwen Heinz!

Succesverhaal: Heinz Pander

Eenvoudige vraag, moeilijk antwoord

Aanleiding van het gesprek was het nieuwbouwproject Franciscusweg in Hilversum. Heinz was benieuwd of hij een bedrijfsunit zou kunnen kopen. Een eenvoudige en concrete vraag. Daar houden wij van. Bijzonder dat de huisbank deze vraag niet snel en duidelijk kon beantwoorden. Heinz werd voor zijn gevoel met een kluitje in het riet gestuurd. Ondanks dat hij in de tuinaanleg ook wel eens Miscanthus (prachtriet) gebruikt, voelde deze kluit riet als niet prettig.

Groei en bloei

Heinz is op 1 april 2001 gestart met zijn hoveniersbedrijf. Heinz heeft hiervoor 9 jaar bij Rijwielpadenvereniging Gooi en Eemland gewerkt. Hij was o.a. verantwoordelijk voor het onderhoud, de aanleg en het herstel van alle fietspaden (schelpen, steengranulaat) en tevens voor het groenonderhoud langs de fietspaden. Heinz heeft als echte vakman al aardig wat uren in tuinontwerp, realisatie en onderhoud van tuinen voor particulieren en bedrijven geïnvesteerd. Mét tevredenheid van zijn klanten. Via mond-tot-mond groeit het aantal klanten elk jaar opnieuw. Heinz beschikt over een modern machinepark met o.a. graafmachine, kraan, dumper, freesmachine, shovel, aanhangwagen en divers klein gereedschap. Goed gereedschap hangt onder een afdak. Deze groei verdient een eigen bedrijfspand.

Op zoek naar bedrijfsruimte

Onder het genot van een kop koffie leerde ik Heinz kennen en maakte hij mij deelgenoot van de situatie. Het was voor Heinz nog niet zo eenvoudig om in de regio een bedrijfspand aan te kopen. Totdat hij het nieuwbouwplan zag voor 17 bedrijfsunits met een duurzaam karakter op het dynamische bedrijventerrein Kerkelanden. Dat is wel iets voor mij dacht Heinz. Hij wilde snel schakelen want er was veel belangstelling. In het gesprek deelde Heinz direct zijn financiële informatie met mij. Binnen 20 minuten was het duidelijk. Deze aankoop kon hij op een zeer verantwoorde wijze doen. Volgens ons een goede en interessante investering.
Daar regelen we graag de financiering voor.

Complete plaatje

Als je een nieuwe tuin gaat aanleggen is het verstandig om een goed plan te maken. Zo’n tuinplan is dé basis voor een prachtige, toekomstbestendige tuin. Tuinplezier voor jaren dus, in harmonie met de omgeving. Dat geldt ook voor het regelen van een financiering. Een verademing dat MKB Finanz de regie pakt van het begin tot het einde. Het complete plaatje van aanleveren informatie, het afstemmen met de accountant, fiscalist, taxateur en notaris. Heel laagdrempelig waarbij je gewoon jezelf kunt zijn en ook prettig dat er ’s avonds nog overlegd kon worden. Van meerdere financiers hebben we voorstellen ontvangen waardoor Heinz goed kon vergelijken. Wij zijn erg blij en trots dat we de wens van Heinz Pander Projecten hebben kunnen vertalen naar een passende financiering.

“Dat gevoel van even binnenlopen, iemand zien, even iets kunnen vragen en een afspraak kunnen maken, dat is echt waardevol. Eigenlijk op dezelfde manier hoe ik met mijn klanten omga. Bedankt voor de prettige samenwerking en graag maak ik in de toekomst weer gebruik van jullie kennis, ervaring en netwerk”

Maak een afspraak

Wil je graag advies over jouw situatie? We staan je graag te woord.

Neem contact op

Ga terug naar het overzicht

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

MKB Finanz heeft ons perfect geholpen, ze gaan net zo lang door totdat het resultaat is bereikt. Dank voor alles en zeker tot de volgende keer :)
Rob Vreeken
Rob Vreeken
2023-11-22
MKB Finanz heeft ons uitstekend geholpen met het vinden van de juiste hypotheek. Door de persoonlijke aanpak helpen ze snel met het vinden van de juiste financiering. Door het brede aanbod was onze hypotheek snel voor elkaar en hebben we een mooi bedrijfspand aan kunnen schaffen!
Yori Van Diest
Yori Van Diest
2023-11-21
Krijn en Oscar hebben voor ons de financiering geregeld voor ons bedrijfspand, het was kort dag, de koop moest snel geregeld worden omdat er kapers op de kust waren. Hierdoor was het nodig dat Krijn en Oscar snel zouden handelen en er kort op zouden zitten. Dat hebben ze gedaan! Inmiddels is de financiering rond en is de fundering voor ons pand gelegd. We gaan dit vieren, dank Krijn en Oscar! Peter ter Maaten Ingenio Elektrotechniek BV
Peter Ter Maaten
Peter Ter Maaten
2023-10-25
Prettige club om zaken mee te doen. Zeker geen 9:00 to 17:00 mentaliteit. Pakken door totdat de financiering naar tevredenheid geregeld is.
Armand Bergsma
Armand Bergsma
2023-08-24
Krijn en Oscar, hartelijk dank voor jullie kundige begeleiding! Top Service.
Laurens Doude van Troostwijk
Laurens Doude van Troostwijk
2023-06-21
Ons Eerste pand gekocht hopelijk met volg! Had niet verwacht dat alles zo eenvoudig kon zijn/lopen! Wel een groot succes en dank aan Krijn. Ik en mijn man met open hart Krijn wat ben jij goed in je vak! En Uiteraard ook een zeer prettige persoonlijkheid. Wij zijn geweldig geholpen helder advies en meteen actie. Altijd antwoord op vragen, en gelijk! Dank voor al het tijd die je hebt genomen voor ons. Wij weten je te vinden. Zeker een aanrader!
Fatma Eken
Fatma Eken
2023-05-12
Zoooooo trots op ons! Dankjewel voor de samenwerking, jullie advies, voor het geduld en voor het meedenken. Zelf ben ik contact gekomen met MKB Finanz door mijn accountant, maar wie een review lezer is.. Onze wens is uitgekomen door de samenwerking met Quido en Oscar. Mooie dag, Daantje
Loena
Loena
2023-03-29
Een zeer deskundig bedrijf! Met behulp van Quido en Oscar heb ik de financiering rond kunnen maken voor de overname van een kaasspeciaalzaak. Zeer tevreden over het resultaat!
Jasper Maes
Jasper Maes
2023-03-18
Voor duidelijk en goed advies over financiering moet je bij MKB Finanz zijn. Zeer persoonlijk, meedenkend en scherp. Ze zetten graag een stapje extra. We zouden hen dan ook van harte aanbevelen bij andere ondernemers.
Daphne Jansen
Daphne Jansen
2023-03-02
Krijn is de juiste persoon waarbij je moet zijn als het gaat over advies en financiering. Hij heeft kennis van zaken en geeft een perfecte service!
Elroy Trommelen
Elroy Trommelen
2022-11-10

MKBF Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team

Onze experts

Krijn, Oscar en Quido staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbfinanz.nl