Vastgoedevent editie 2023

×
Ga terug naar het overzicht

Persoonlijke uitnodiging

Na een succesvolle eerste editie in december 2022, organiseren we voor de tweede keer ons vastgoed kennisevent. Samen met jou bouwen we graag verder. Want jouw toekomst heb je voor een groot deel zelf in de hand. Door nieuwe besluiten en wet- en regelgeving worden we gedwongen om te veranderen.
Je wilt kansen grijpen, maar je zoekt ook zekerheid en perspectief.

‘Denken in kansen’ is het credo van de 2e editie van ons vastgoed kennisevent. We stimuleren tijdens ons event een hoge mate van interactie. Er is een prikkelende presentatie over de financiële ontwikkelingen, trends en uitdagingen op de vastgoedmarkt. Waar liggen nog kansen voor vastgoedbeleggers die aan een toekomstbestendige en rendabele portefeuille bouwen? Ervaringen van experts en praktijkvoorbeelden vormen samen met de vragen van de deelnemers de input voor het inhoudelijke programma. Een goed netwerk en kennisuitwisseling zijn voor onze events het uitgangspunt.

Programma

We zijn te gast bij de RNHB in Utrecht, dé vastgoedfinancier van Nederland. Met het financieren van vastgoed als enige focus, hebben zij een enorme expertise opgebouwd in de Nederlandse vastgoedmarkt. En hun actuele kennis en praktische ervaringen delen ze graag met ons. Samen met Visional Design en MKB Finanz worden er ideeën, visies en ontwikkelingen gedeeld die laten zien welke kansen er zijn om op aan te haken.

Datum

Locatie

Programma

Woensdag 28 juni 2023

RNHB, Stadsplateau 10 in Utrecht

17.30 Ontvangst, incl. eten
18.30 Start programma (diverse onderdelen)
20.30 Borrel

Maximum aantal deelnemers van 60. Alleen toegang met een persoonlijke uitnodiging.
De dag staat in het teken van ontmoeten, informeren en inspireren. Zien we jou daar?
Meld je gelijk aan. Info@mkbfinanz.nl | 085 – 007 40 49

Ga terug naar het overzicht

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

MKB Finanz heeft ons perfect geholpen, ze gaan net zo lang door totdat het resultaat is bereikt. Dank voor alles en zeker tot de volgende keer :)
Rob Vreeken
Rob Vreeken
2023-11-22
MKB Finanz heeft ons uitstekend geholpen met het vinden van de juiste hypotheek. Door de persoonlijke aanpak helpen ze snel met het vinden van de juiste financiering. Door het brede aanbod was onze hypotheek snel voor elkaar en hebben we een mooi bedrijfspand aan kunnen schaffen!
Yori Van Diest
Yori Van Diest
2023-11-21
Krijn en Oscar hebben voor ons de financiering geregeld voor ons bedrijfspand, het was kort dag, de koop moest snel geregeld worden omdat er kapers op de kust waren. Hierdoor was het nodig dat Krijn en Oscar snel zouden handelen en er kort op zouden zitten. Dat hebben ze gedaan! Inmiddels is de financiering rond en is de fundering voor ons pand gelegd. We gaan dit vieren, dank Krijn en Oscar! Peter ter Maaten Ingenio Elektrotechniek BV
Peter Ter Maaten
Peter Ter Maaten
2023-10-25
Prettige club om zaken mee te doen. Zeker geen 9:00 to 17:00 mentaliteit. Pakken door totdat de financiering naar tevredenheid geregeld is.
Armand Bergsma
Armand Bergsma
2023-08-24
Krijn en Oscar, hartelijk dank voor jullie kundige begeleiding! Top Service.
Laurens Doude van Troostwijk
Laurens Doude van Troostwijk
2023-06-21
Ons Eerste pand gekocht hopelijk met volg! Had niet verwacht dat alles zo eenvoudig kon zijn/lopen! Wel een groot succes en dank aan Krijn. Ik en mijn man met open hart Krijn wat ben jij goed in je vak! En Uiteraard ook een zeer prettige persoonlijkheid. Wij zijn geweldig geholpen helder advies en meteen actie. Altijd antwoord op vragen, en gelijk! Dank voor al het tijd die je hebt genomen voor ons. Wij weten je te vinden. Zeker een aanrader!
Fatma Eken
Fatma Eken
2023-05-12
Zoooooo trots op ons! Dankjewel voor de samenwerking, jullie advies, voor het geduld en voor het meedenken. Zelf ben ik contact gekomen met MKB Finanz door mijn accountant, maar wie een review lezer is.. Onze wens is uitgekomen door de samenwerking met Quido en Oscar. Mooie dag, Daantje
Loena
Loena
2023-03-29
Een zeer deskundig bedrijf! Met behulp van Quido en Oscar heb ik de financiering rond kunnen maken voor de overname van een kaasspeciaalzaak. Zeer tevreden over het resultaat!
Jasper Maes
Jasper Maes
2023-03-18
Voor duidelijk en goed advies over financiering moet je bij MKB Finanz zijn. Zeer persoonlijk, meedenkend en scherp. Ze zetten graag een stapje extra. We zouden hen dan ook van harte aanbevelen bij andere ondernemers.
Daphne Jansen
Daphne Jansen
2023-03-02
Krijn is de juiste persoon waarbij je moet zijn als het gaat over advies en financiering. Hij heeft kennis van zaken en geeft een perfecte service!
Elroy Trommelen
Elroy Trommelen
2022-11-10

MKBF Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team

Onze experts

Krijn, Oscar en Quido staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbfinanz.nl