MKB Finanz Veenendaal

Succesverhaal: Financiering bedrijfspand garage

×
Ga terug naar het overzicht

Succesverhaal: Vakgarage De Bilt

Voor ons was het een verademing; een persoon die doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Dit komen wij nog maar zelden tegen. Wij kunnen MKB Finanz aan iedereen aanraden en doen dit ook binnen ons netwerk…

Financiering bedrijfspand

Wij wilden ons bedrijfspand verkopen aan onze opvolgers en liepen vast bij het benaderen van de reguliere banken. Deze banken adverteren wel met bedrijfshypotheken, maar in feite geven ze niet thuis. Wij waren al 9 maanden bezig met onze huisbankier om voor onze huidige bedrijfshypotheek een rentevoorstel te krijgen. Bellen, mailen en persoonlijk bezoek aan de bank hadden geen resultaat. Via onze bedrijfsmakelaar in contact gekomen met MKB Finanz in de persoon van Krijn Sweers.

In het eerste kennismakinggesprek legde Krijn heel duidelijk uit wat hij voor ons kon doen en op welke termijn. Dit klonk en voelde goed. Wij zijn met MKB Finanz in zee gegaan. Natuurlijk vraagt een aanvraag voor een bedrijfshypotheek de nodige voorbereiding, zeker voor een bedrijf wat op papier nog maar 18 maanden bestaat. We hebben termijnen en data afgesproken en er is geen termijn of datum overschreden! Ruim op tijd hadden we een voorstel van de 4 reguliere banken waar we uit konden kiezen. Na overleg en keuze regelde MKB Finanz de definitieve hypotheek en heeft alle ontstane hobbels hierin gladgestreken. Naast het verzorgen van een bedrijfshypotheek gaf Krijn ook advies over mogelijke “leeuwen en beren“ in de toekomst. Kortom: Krijn verzorgt het totaal plaatje binnen zijn vakgebied.

Voor ons was het een verademing; een persoon die doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Dit komen wij nog maar zelden tegen. Wij kunnen MKB Finanz aan iedereen aanraden en doen dit ook binnen ons netwerk.

Ga terug naar het overzicht

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

MKB Finanz heeft ons perfect geholpen, ze gaan net zo lang door totdat het resultaat is bereikt. Dank voor alles en zeker tot de volgende keer :)
Rob Vreeken
Rob Vreeken
2023-11-22
MKB Finanz heeft ons uitstekend geholpen met het vinden van de juiste hypotheek. Door de persoonlijke aanpak helpen ze snel met het vinden van de juiste financiering. Door het brede aanbod was onze hypotheek snel voor elkaar en hebben we een mooi bedrijfspand aan kunnen schaffen!
Yori Van Diest
Yori Van Diest
2023-11-21
Krijn en Oscar hebben voor ons de financiering geregeld voor ons bedrijfspand, het was kort dag, de koop moest snel geregeld worden omdat er kapers op de kust waren. Hierdoor was het nodig dat Krijn en Oscar snel zouden handelen en er kort op zouden zitten. Dat hebben ze gedaan! Inmiddels is de financiering rond en is de fundering voor ons pand gelegd. We gaan dit vieren, dank Krijn en Oscar! Peter ter Maaten Ingenio Elektrotechniek BV
Peter Ter Maaten
Peter Ter Maaten
2023-10-25
Prettige club om zaken mee te doen. Zeker geen 9:00 to 17:00 mentaliteit. Pakken door totdat de financiering naar tevredenheid geregeld is.
Armand Bergsma
Armand Bergsma
2023-08-24
Krijn en Oscar, hartelijk dank voor jullie kundige begeleiding! Top Service.
Laurens Doude van Troostwijk
Laurens Doude van Troostwijk
2023-06-21
Ons Eerste pand gekocht hopelijk met volg! Had niet verwacht dat alles zo eenvoudig kon zijn/lopen! Wel een groot succes en dank aan Krijn. Ik en mijn man met open hart Krijn wat ben jij goed in je vak! En Uiteraard ook een zeer prettige persoonlijkheid. Wij zijn geweldig geholpen helder advies en meteen actie. Altijd antwoord op vragen, en gelijk! Dank voor al het tijd die je hebt genomen voor ons. Wij weten je te vinden. Zeker een aanrader!
Fatma Eken
Fatma Eken
2023-05-12
Zoooooo trots op ons! Dankjewel voor de samenwerking, jullie advies, voor het geduld en voor het meedenken. Zelf ben ik contact gekomen met MKB Finanz door mijn accountant, maar wie een review lezer is.. Onze wens is uitgekomen door de samenwerking met Quido en Oscar. Mooie dag, Daantje
Loena
Loena
2023-03-29
Een zeer deskundig bedrijf! Met behulp van Quido en Oscar heb ik de financiering rond kunnen maken voor de overname van een kaasspeciaalzaak. Zeer tevreden over het resultaat!
Jasper Maes
Jasper Maes
2023-03-18
Voor duidelijk en goed advies over financiering moet je bij MKB Finanz zijn. Zeer persoonlijk, meedenkend en scherp. Ze zetten graag een stapje extra. We zouden hen dan ook van harte aanbevelen bij andere ondernemers.
Daphne Jansen
Daphne Jansen
2023-03-02
Krijn is de juiste persoon waarbij je moet zijn als het gaat over advies en financiering. Hij heeft kennis van zaken en geeft een perfecte service!
Elroy Trommelen
Elroy Trommelen
2022-11-10

MKBF Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team

Onze experts

Krijn, Oscar en Quido staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbfinanz.nl