MKB Finanz Veenendaal

Succesverhaal: Financiering overname optiekwinkel

×
Ga terug naar het overzicht

Succesverhaal: Financiering overname optiekwinkel Optiek Marieke

Wij zijn bij ons in de omgeving op zoek gegaan naar iemand die ons kon begeleiden tijdens deze overname, en deze persoon hebben wij gevonden. Dit was Krijn Sweers en direct na onze eerste kennismaking waren wij er direct uit, dit is een perfecte eerste stap!

Overname financiering

Nadat bij ons de definitieve beslissing was gemaakt om Baas Opticiens te Lienden over te nemen, zijn we gaan kijken hoe we dit het beste kunnen gaan aanpakken. De eerste stap die we hebben gezet, is gelijk een van de beste stappen geweest. Wij zijn bij ons in de omgeving op zoek gegaan naar iemand die ons kon begeleiden tijdens deze overname, en deze persoon hebben wij gevonden. Dit was Krijn Sweers en direct na onze eerste kennismaking waren wij er direct uit, dit is een perfecte eerste stap!

Omdat onze overname in een vrij korte periode gerealiseerd moest worden, was dit een uitdaging. Geen uitdaging was voor Krijn te veel, er werd meteen gedacht in oplossingen en kwamen steeds een stap dichterbij het behalen van ons doel. Door het snelle, fijne en persoonlijke contact met Krijn konden we vaak snel de oplossingen in de praktijk uitwerken en weer een punt van onze overname afvinken. Door deze manier van samenwerken, goede hulp en advies, is het ons gelukt om deze overname in de korte tijd rond te krijgen. 

Op het moment dat de financiering in orde was en de overname definitief door kon gaan, ging de hulp van Krijn nog een stap verder. Samen met hebben we een prognose gemaakt, zo dat we een overzicht krijgen wat er ons financieel te wachten staat. Naast deze prognose hebben wij ook waardevolle tips gekregen om financieel een goede start te creëeren! Deze prognose en tips, samen met de persoonlijke hulp en aandacht, zijn van een hele grote waarde voor iedere starter.

3 januari 2022 was het zo ver, Baas Opticiens werd overgenomen en werd Optiek Marieke. Het echte werk voor Krijn zit er op, maar ook nu blijft hij oprecht geïnteresseerd hoe het met ons gaat en geeft aan dat we bij vragen altijd van ons moeten laten horen. Als we een paar maanden verder zijn, gaan we samen nog even om de tafel om te kijken hoe de financiële stand van zaken is en of de prognose moet worden aangepast. Dit geeft ons een fijn en vertrouwd gevoel.Wij willen iedere starter, of ondernemers met nieuwe uitdagingen, het advies geven om net als ons de goede eerste stap te zetten. Ga met MKB Finanz het gesprek aan, hoe groot de uitdaging ook is. Met hulp van Krijn wordt er alles op alles gezet om jouw ondernemende droom werkelijkheid te laten worden! 

Ga terug naar het overzicht

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

MKB Finanz heeft ons perfect geholpen, ze gaan net zo lang door totdat het resultaat is bereikt. Dank voor alles en zeker tot de volgende keer :)
Rob Vreeken
Rob Vreeken
2023-11-22
MKB Finanz heeft ons uitstekend geholpen met het vinden van de juiste hypotheek. Door de persoonlijke aanpak helpen ze snel met het vinden van de juiste financiering. Door het brede aanbod was onze hypotheek snel voor elkaar en hebben we een mooi bedrijfspand aan kunnen schaffen!
Yori Van Diest
Yori Van Diest
2023-11-21
Krijn en Oscar hebben voor ons de financiering geregeld voor ons bedrijfspand, het was kort dag, de koop moest snel geregeld worden omdat er kapers op de kust waren. Hierdoor was het nodig dat Krijn en Oscar snel zouden handelen en er kort op zouden zitten. Dat hebben ze gedaan! Inmiddels is de financiering rond en is de fundering voor ons pand gelegd. We gaan dit vieren, dank Krijn en Oscar! Peter ter Maaten Ingenio Elektrotechniek BV
Peter Ter Maaten
Peter Ter Maaten
2023-10-25
Prettige club om zaken mee te doen. Zeker geen 9:00 to 17:00 mentaliteit. Pakken door totdat de financiering naar tevredenheid geregeld is.
Armand Bergsma
Armand Bergsma
2023-08-24
Krijn en Oscar, hartelijk dank voor jullie kundige begeleiding! Top Service.
Laurens Doude van Troostwijk
Laurens Doude van Troostwijk
2023-06-21
Ons Eerste pand gekocht hopelijk met volg! Had niet verwacht dat alles zo eenvoudig kon zijn/lopen! Wel een groot succes en dank aan Krijn. Ik en mijn man met open hart Krijn wat ben jij goed in je vak! En Uiteraard ook een zeer prettige persoonlijkheid. Wij zijn geweldig geholpen helder advies en meteen actie. Altijd antwoord op vragen, en gelijk! Dank voor al het tijd die je hebt genomen voor ons. Wij weten je te vinden. Zeker een aanrader!
Fatma Eken
Fatma Eken
2023-05-12
Zoooooo trots op ons! Dankjewel voor de samenwerking, jullie advies, voor het geduld en voor het meedenken. Zelf ben ik contact gekomen met MKB Finanz door mijn accountant, maar wie een review lezer is.. Onze wens is uitgekomen door de samenwerking met Quido en Oscar. Mooie dag, Daantje
Loena
Loena
2023-03-29
Een zeer deskundig bedrijf! Met behulp van Quido en Oscar heb ik de financiering rond kunnen maken voor de overname van een kaasspeciaalzaak. Zeer tevreden over het resultaat!
Jasper Maes
Jasper Maes
2023-03-18
Voor duidelijk en goed advies over financiering moet je bij MKB Finanz zijn. Zeer persoonlijk, meedenkend en scherp. Ze zetten graag een stapje extra. We zouden hen dan ook van harte aanbevelen bij andere ondernemers.
Daphne Jansen
Daphne Jansen
2023-03-02
Krijn is de juiste persoon waarbij je moet zijn als het gaat over advies en financiering. Hij heeft kennis van zaken en geeft een perfecte service!
Elroy Trommelen
Elroy Trommelen
2022-11-10

MKBF Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team

Onze experts

Krijn, Oscar en Quido staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbfinanz.nl