MKB Finanz Veenendaal

Succesverhaal: Financieringsaanvraag bedrijfspand

×
Ga terug naar het overzicht

Succesverhaal: Financieringsaanvraag bedrijfspand ONS Biologische Slagerij

Het resultaat mag er zijn. Wat is onze winkel prachtig geworden en wat zijn we trots op. Quido levert naast een goed resultaat net dat beetje meer waardoor ik hem graag aanbeveel.

Financieringsaanvraag

32 jaar geleden startte ik, Marion, met Wim onze Biologische Slagerij op de Bussumerstraat in Hilversum. We waren echte pioniers in biologisch. Samen 6 dagen per week onze zaak draaien en op zaterdag kwam onze enige zaterdaghulp. Piepklein begonnen. Nu, 32 jaar later, van Biologische Slagerij naar een winkel met veel meer, maaltijden, brood, kaas en een nieuwe locatie. En gewoon door ONS. ONS staat niet alleen voor 100 gram vlees, maar ook voor ‘Onze Nieuwe Slagerij’. Het is een droom die uitkomt. De visie waar ik al die jaren mee rondliep wordt werkelijkheid. We heten geen Biologische Slagerij meer. Want als je met z’n allen biologisch wilt eten, dan eet je minder vlees.

Het team, alle familie en vrienden hebben hemel en aarde bewogen om deze winkel voor elkaar te krijgen. Een middenstand bedrijf puur sang, hier zit geen grote formule achter alleen 2 ondernemers die samen hun hart volgen. Daarom ben ik ook zo blij met de betrokkenheid van MKB Finanz. Quido begrijpt ondernemers en hij spreekt de taal van de financiers. Hij begrijpt dus écht wat ambitie is, kent het werken vanuit passie, denkt in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden en hij verliest de realiteit nooit uit het oog. En dat was nodig want op de Bussumerstraat hadden we 140 vierkante meter. Op de Groest zijn het er 550. En we hebben het gehele pand, inclusief bovenliggende appartementen, kunnen kopen! Soms moet ik mezelf echt even knijpen. Is dit allemaal echt? Dit is een droom die uitkomt.

We kenden Quido al langer vanuit het ondernemersnetwerk in Hilversum. Dus een afspraak was zo gemaakt. Erg prettig dat er vanaf het begin tot het einde (en nu nog steeds) wordt meegedacht. Het financieringsperspectief is toch weer net weer iets anders dan hoe ik als ondernemer naar zaken kijk. De gesprekken waren erg fijn. Mijn blikveld werd een stuk breder dankzij de samenwerking. Verhuizen heeft een grote impact, zeker als het de verhuizing van je bedrijf betreft. Er komt ontzettend veel op je af en ondertussen gaat je corebusiness gewoon door. Dan is het erg fijn als je een beroep kunt doen op een financieel deskundige. MKB Finanz heeft onze behoeftes en budget goed door vertaalt in een plan van aanpak en een complete financieringsaanvraag. We kregen van de verschillende financiers zelfs complimenten hoe uitgebreid en goed onderbouwd ons verhaal was. Quido heeft de contacten met de juiste financieringspartners. De begeleiding ligt volledig in zijn handen. We hebben één aanspreekpunt en op de afgesproken momenten worden we geïnformeerd en betrokken. Het splitsen van het pand was een slimme zet. Op deze manier kon de winkel afzonderlijk van de bovenliggende appartementen gefinancierd worden. Het geheel is meer dan de som van de delen. En dat geldt niet alleen op het gebied van de financiering, maar ook in de onderlinge samenwerking. Als je met elkaar samenwerkt, kun je veel meer bereiken dan in je eentje.

En dat komt niet alleen omdat meerdere mensen meer werk kunnen verzetten, maar dat komt ook omdat er ook andere effecten zijn. Het samenspel tussen de accountant en MKB Finanz was ook zeer waardevol en leverden een goede dialoog op. Eénieders betrokkenheid en deskundigheid heb ik erg gewaardeerd. Het extra steuntje in de rug was een verademing. En het resultaat mag er zijn. Wat is onze winkel prachtig geworden en wat zijn we er trots op. Quido levert naast een goed resultaat net dat beetje meer waardoor ik hem graag aanbeveel.

Ga terug naar het overzicht

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

MKB Finanz heeft ons perfect geholpen, ze gaan net zo lang door totdat het resultaat is bereikt. Dank voor alles en zeker tot de volgende keer :)
Rob Vreeken
Rob Vreeken
2023-11-22
MKB Finanz heeft ons uitstekend geholpen met het vinden van de juiste hypotheek. Door de persoonlijke aanpak helpen ze snel met het vinden van de juiste financiering. Door het brede aanbod was onze hypotheek snel voor elkaar en hebben we een mooi bedrijfspand aan kunnen schaffen!
Yori Van Diest
Yori Van Diest
2023-11-21
Krijn en Oscar hebben voor ons de financiering geregeld voor ons bedrijfspand, het was kort dag, de koop moest snel geregeld worden omdat er kapers op de kust waren. Hierdoor was het nodig dat Krijn en Oscar snel zouden handelen en er kort op zouden zitten. Dat hebben ze gedaan! Inmiddels is de financiering rond en is de fundering voor ons pand gelegd. We gaan dit vieren, dank Krijn en Oscar! Peter ter Maaten Ingenio Elektrotechniek BV
Peter Ter Maaten
Peter Ter Maaten
2023-10-25
Prettige club om zaken mee te doen. Zeker geen 9:00 to 17:00 mentaliteit. Pakken door totdat de financiering naar tevredenheid geregeld is.
Armand Bergsma
Armand Bergsma
2023-08-24
Krijn en Oscar, hartelijk dank voor jullie kundige begeleiding! Top Service.
Laurens Doude van Troostwijk
Laurens Doude van Troostwijk
2023-06-21
Ons Eerste pand gekocht hopelijk met volg! Had niet verwacht dat alles zo eenvoudig kon zijn/lopen! Wel een groot succes en dank aan Krijn. Ik en mijn man met open hart Krijn wat ben jij goed in je vak! En Uiteraard ook een zeer prettige persoonlijkheid. Wij zijn geweldig geholpen helder advies en meteen actie. Altijd antwoord op vragen, en gelijk! Dank voor al het tijd die je hebt genomen voor ons. Wij weten je te vinden. Zeker een aanrader!
Fatma Eken
Fatma Eken
2023-05-12
Zoooooo trots op ons! Dankjewel voor de samenwerking, jullie advies, voor het geduld en voor het meedenken. Zelf ben ik contact gekomen met MKB Finanz door mijn accountant, maar wie een review lezer is.. Onze wens is uitgekomen door de samenwerking met Quido en Oscar. Mooie dag, Daantje
Loena
Loena
2023-03-29
Een zeer deskundig bedrijf! Met behulp van Quido en Oscar heb ik de financiering rond kunnen maken voor de overname van een kaasspeciaalzaak. Zeer tevreden over het resultaat!
Jasper Maes
Jasper Maes
2023-03-18
Voor duidelijk en goed advies over financiering moet je bij MKB Finanz zijn. Zeer persoonlijk, meedenkend en scherp. Ze zetten graag een stapje extra. We zouden hen dan ook van harte aanbevelen bij andere ondernemers.
Daphne Jansen
Daphne Jansen
2023-03-02
Krijn is de juiste persoon waarbij je moet zijn als het gaat over advies en financiering. Hij heeft kennis van zaken en geeft een perfecte service!
Elroy Trommelen
Elroy Trommelen
2022-11-10

MKBF Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team

Onze experts

Krijn, Oscar en Quido staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbfinanz.nl