MKB Finanz Veenendaal

Succesverhaal: Herfinanciering bedrijfsmiddelen

×
Ga terug naar het overzicht

Succesverhaal: Herfinanciering bedrijfsmiddelen Lichtmacht

Door zijn bemoeienis en kritische blik leverde de accountant exact die financiële informatie aan die financiers voor de beoordeling nodig hadden. Uiteindelijk ontstonden er meerdere keuzemogelijkheden en die heeft Krijn samen met ons vergeleken. Hierdoor waren wij in staat de beste keuze te maken…

Financieringsstrategie en herfinanciering

Krijn heeft ons vanuit MKB Finanz geholpen met het invullen van onze financieringsbehoefte. Hij heeft ons geholpen bij het bepalen van de juiste financieringsstrategie. Uiteindelijk bleek het voor ons gunstiger om een algehele herfinanciering te doen. De optie hadden wij zelf niet onderzocht. De aanvraag is niet alleen bij onze huisbank ingediend, maar ook op een goede manier bij andere financiers onder de aandacht gebracht. Krijn heeft ook een belangrijke rol gespeeld in de contacten met onze accountant. We hadden recent een structuurwijziging doorgevoerd. Door zijn bemoeienis en kritische blik leverde de accountant exact die financiële informatie aan die financiers voor de beoordeling nodig hadden. Uiteindelijk ontstonden er meerdere keuzemogelijkheden en die heeft Krijn samen met ons vergeleken. Hierdoor waren wij in staat de beste keuze te maken. 

Krijn. Dankjewel voor het op een juiste manier belichten van onze financieringsbehoefte. De volgende keer bellen we jou opnieuw om zo onze verdere groei te realiseren. Als tip geef ik mee om in samenwerking met je accountant je cijfers up to date te houden, dit zodat er snel en adequaat gehandeld kan worden door de mensen van MKB Finanz.

Ga terug naar het overzicht

Wat zeggen onze klanten?

Klantervaringen

MKB Finanz heeft ons perfect geholpen, ze gaan net zo lang door totdat het resultaat is bereikt. Dank voor alles en zeker tot de volgende keer :)
Rob Vreeken
Rob Vreeken
2023-11-22
MKB Finanz heeft ons uitstekend geholpen met het vinden van de juiste hypotheek. Door de persoonlijke aanpak helpen ze snel met het vinden van de juiste financiering. Door het brede aanbod was onze hypotheek snel voor elkaar en hebben we een mooi bedrijfspand aan kunnen schaffen!
Yori Van Diest
Yori Van Diest
2023-11-21
Krijn en Oscar hebben voor ons de financiering geregeld voor ons bedrijfspand, het was kort dag, de koop moest snel geregeld worden omdat er kapers op de kust waren. Hierdoor was het nodig dat Krijn en Oscar snel zouden handelen en er kort op zouden zitten. Dat hebben ze gedaan! Inmiddels is de financiering rond en is de fundering voor ons pand gelegd. We gaan dit vieren, dank Krijn en Oscar! Peter ter Maaten Ingenio Elektrotechniek BV
Peter Ter Maaten
Peter Ter Maaten
2023-10-25
Prettige club om zaken mee te doen. Zeker geen 9:00 to 17:00 mentaliteit. Pakken door totdat de financiering naar tevredenheid geregeld is.
Armand Bergsma
Armand Bergsma
2023-08-24
Krijn en Oscar, hartelijk dank voor jullie kundige begeleiding! Top Service.
Laurens Doude van Troostwijk
Laurens Doude van Troostwijk
2023-06-21
Ons Eerste pand gekocht hopelijk met volg! Had niet verwacht dat alles zo eenvoudig kon zijn/lopen! Wel een groot succes en dank aan Krijn. Ik en mijn man met open hart Krijn wat ben jij goed in je vak! En Uiteraard ook een zeer prettige persoonlijkheid. Wij zijn geweldig geholpen helder advies en meteen actie. Altijd antwoord op vragen, en gelijk! Dank voor al het tijd die je hebt genomen voor ons. Wij weten je te vinden. Zeker een aanrader!
Fatma Eken
Fatma Eken
2023-05-12
Zoooooo trots op ons! Dankjewel voor de samenwerking, jullie advies, voor het geduld en voor het meedenken. Zelf ben ik contact gekomen met MKB Finanz door mijn accountant, maar wie een review lezer is.. Onze wens is uitgekomen door de samenwerking met Quido en Oscar. Mooie dag, Daantje
Loena
Loena
2023-03-29
Een zeer deskundig bedrijf! Met behulp van Quido en Oscar heb ik de financiering rond kunnen maken voor de overname van een kaasspeciaalzaak. Zeer tevreden over het resultaat!
Jasper Maes
Jasper Maes
2023-03-18
Voor duidelijk en goed advies over financiering moet je bij MKB Finanz zijn. Zeer persoonlijk, meedenkend en scherp. Ze zetten graag een stapje extra. We zouden hen dan ook van harte aanbevelen bij andere ondernemers.
Daphne Jansen
Daphne Jansen
2023-03-02
Krijn is de juiste persoon waarbij je moet zijn als het gaat over advies en financiering. Hij heeft kennis van zaken en geeft een perfecte service!
Elroy Trommelen
Elroy Trommelen
2022-11-10

MKBF Samen lijn

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Het team

Onze experts

Krijn, Oscar en Quido staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 – 007 40 49
info@mkbfinanz.nl